Mešalec HiKOKI UM12VST2

Moč 1,100 W
Število vrtljajev 150 – 300 / 300 – 650 min
Premer mešala 120 mm
Vpetje M14
Teža 5,4 kg

188.55 

Na zalogi

Opis

**Najboljši mešalec za barve na trgu: Mešalec HiKOKI UM12VST2**

Za popolnoma profesionalno in udobno mešanje barv ne potrebujete nič drugega kot Hikoki UM12VST2. Ta mešalec za barve je zasnovano s posebnimi funkcijami in zmogljivostmi, ki vam bodo olajšale delo in poskrbele za izjemne rezultate.

**Moč, ki jo potrebujete**

Z mešalcem moči 1,100 W se ne boste več trudili z gostimi barvnimi mešanicami. Ta močan motor poskrbi za gladko in učinkovito mešanje, kar pomeni, da boste dosegli želene rezultate v krajšem času.

**Natančna regulacija hitrosti**

Novi Mešalec HiKOKI UM12VST2 je opremljen z vklopno stikalom, ki omogoča regulacijo hitrosti. To je neprecenljiva funkcija, saj vam omogoča, da natančno prilagajate hitrost mešanja glede na vrsto barvnih mešanic, s katerimi delate. S tem se izognete brizganju materiala in zagotovite enakomerno in kakovostno mešanje.

**Proti vklopna zaščita za brezskrbno delo**

S proti vklopno zaščito, ki zazna napetost 0, se izognete nenamernemu zagonu in zaščitite mešalec pred preobremenitvijo. To pomeni, da se lahko osredotočite na delo, ne da bi skrbeli za morebitne težave. Naprava omogoča tudi postopno povečanje moči za mešanje brez brizganja materiala, kar je še ena prednost, ki vam prihrani čas in trud.

**Trajnost in varnost**

Hikoki UM12VST2 ima dvojno izolacijo motorja, kar zagotavlja varnost med uporabo. Jekleni okvir na ročajih ščiti napravo pred poškodbami v primeru padca ali prevrnitve mešalca, kar podaljšuje njegovo življenjsko dobo in zagotavlja, da bo vedno pripravljeno za delo.

**Upravljanje, kot še nikoli prej**

Ergonomska zasnova z mehkim ročajem omogoča enostavno in udobno upravljanje naprave, ne glede na to, kako dolgo boste mešali. Pregledna in lahko dostopna številčnica se zlahka obrača med držanjem naprave, kar omogoča enostavno uravnavanje hitrosti mešanja, ne da bi morali prekinjati svoje delo.

Z vsemi temi izjemnimi funkcijami in tehničnimi podatki, kot so moč 1,100 W, število vrtljajev od 150 do 300 / 300 do 650 min, premer mešala 120 mm, vpetje M14 in teža 5,4 kg, je Hikoki UM12VST2 mešalec za barve, ki bo izpolnilo vsa vaša pričakovanja in preseglo vaše zahteve.

Odkrijte razliko, ki jo lahko naredi Hikoki UM12VST2, in naredite svoje delo bolj učinkovito in enostavno kot kdaj koli prej. Ne odlašajte – naročite svojega zdaj in doživite vrhunsko kakovost ter udobje pri delu. Vaše stranke bodo opazile razliko, in vi boste imeli več časa za uživanje v rezultatih svojega dela.

Dodatne informacije

Teža 5 kg
Znamka

Hikoki

Znamka

Hikoki

Morda vam bo prav tako všeč…