Vezice

Vezice različnih oblik in velikosti so nepogrešljiv pripomoček, ki vam omogoča, da kable in druge podobne predmete med seboj povežete in tako poskrbite za bolj urejen in organiziran videz vašega doma ali pisarne. V naši ponudbi najdete kabelske vezice iz najlona različnih dimenzij, pa tudi vezice iz nerjavečega jekla, ki so prav tako primerni za vezanje in povezovanje različnih kablov. Na voljo so gladke vezice ali pa take z nazobčano površino, ki bo poskrbela za še večjo obstojnost, hkrati pa bodo vezice bolj odporne na tresenje.

Z uporabo vezice boste poskrbeli, da bo prostor izgledal bolj profesionalno in urejeno, hkrati pa bodo vezice poskrbele, da bodo kabli ostali na željenem mestu in tako ne bo prišlo do neželenih nesreč ali nezgod.

Kadar se odločate za vezice bodite pozorni na to kje in za kaj jih boste uporabljali. Obstajajo namreč vezice za različne namene, ki so lahko odporne na udarce, vremenske razmere in visoke temperature, ali pa take, ki jih lahko odpenjate in so tako primerne za večkratno uporabo. Poglejte ponudbo v naši spletni trgovini in verjamemo, da boste našli pravi izdelek zase.

Prikaz vseh 13 rezultatov

Pogosta vprašanja in odgovori

Kakšne vezice so najbolj primerne za vezanje kablov?

Kakšne vezice izberete je predvsem odvisno od namena uporabe. Če jih boste uporabljali za urejanje kablov v domu (npr. pri računalniku ali televizorju) bodo dovolj popolnoma enostavne, če pa jih boste uporabljali za druge namene (npr. spenjanje kablov v delavnici, ali večjih prostorih) pa je pomembno, da izberete temu primeren izdelek.

Ali lahko vezice večkrat uporabim?

Obstaja več različnih vrst vezic, med njimi tudi take za večkratno uporabo. Preden se odločite za nakup vezic razmislite, ali želite predmete speti samo začasno in boste zato uporabili take za večkratno uporabo, ali pa želite predmete permanentno speti in v takem primeru uporabite navadne vezice.

Ali so vezice odporne na različne vremenske razmere?

Različne vezice so namenjene uporabi za različne namene in okolja. Za večino vsakdanjih potreb bodo popolnoma zadostovale navadne, če pa bodo dolgo izpostavljene različnim vremenskim razmeram in temperaturam pa je bolje, če izberete temu prilagojene vezice, da vam bodo lahko čim dlje služile.