Collomix Mešalnik C-MIX M1400

Zmogljiv mešalnik z mešali za zahtevno delo do 70 litrovDvoprestavni menjalnik za močan izkoristek in prilagodljivo uporabo.

Mešalnik odlikuje še sodoben dizajn, ergonomija za manjšo uporabo fizične moči, elektronsko nastavljivo število vrtljajev z varnostnim stikalom.

Mešalnik ima inovativno in patentirano hitro spojko HEXAFIX za hitro zamenjavo mešal brez dodatnega orodja.

Sodobna tehnologija za zanesljivo delovanje na gradbiščih, kovinski okvir ščiti pred zlomi in umazanijo.

Opremljen z mešalom WK140HX za lepilo, keramiko, različne malte, ometi itd.

298.86 

Na zalogi

Opis

Collomix Mešalnik C-MIX M1400 je brezčasen sinonim za vrhunski mešalnik, ki bo dvignil kakovost vašega dela na gradbišču na višjo raven. S svojo izjemno zmogljivostjo, zmožnostjo mešanja do 70 litrov in dvoprestavnim menjalnikom se izkaže za nepogrešljivega partnerja pri zahtevnih nalogah. Z dvoprestavnim menjalnikom omogoča izjemno močan izkoristek, hkrati pa se prilagodi različnim potrebam, kar zagotavlja učinkovito obvladovanje vsake naloge.

Collomix Mešalnik C-MIX M1400 izstopa tudi po zaslugi sodobnega dizajna, ki ne le izgleda odlično, ampak omogoča tudi izjemno udobno uporabo. Ergonomski dizajn zmanjšuje potrebno fizično naprezanje, kar je še posebej pomembno pri dolgotrajnem delu. Ta mešalnik je oblikovan z mislijo na profesionalne gradbince, ki zahtevajo visoko zmogljivost in hkrati udobje.

Natančen nadzor nad mešanjem je dosegljiv s pomočjo elektronsko nastavljivega števila vrtljajev, ki ga nadzoruje varnostno stikalo. S tem lahko dosežete natančne rezultate, prilagojene specifičnim zahtevam vašega projekta. Imate popoln nadzor nad hitrostjo, kar omogoča dosledno kakovost mešanja.

Izjemna lastnost tega mešalnika je inovativna HEXAFIX hitra spojka, ki omogoča enostavno in hitro menjavo mešal brez potrebe po dodatnem orodju. S tem prihranite dragocen čas in povečate svojo učinkovitost.

Za zanesljivo delovanje na gradbišču skrbi sodobna tehnologija in trden kovinski okvir, ki ščiti mešalnik pred morebitnimi poškodbami in umazanijo. Ne glede na pogoje na gradbišču se lahko vedno zanesete na C-MIX M1400.

Mešalnik je opremljen z močnim mešalom WK140HX, ki je idealno za mešanje lepila, keramike, različnih malt in ometa. Z močjo 1.400 W, zmogljivostjo mešanja do 70 litrov in največjim premerom mešala 140 mm boste kos tudi najzahtevnejšim nalogam.

S Collomix C-MIX M1400 boste delo na gradbišču opravili hitreje in bolj učinkovito ter dosegli profesionalne rezultate. Ne izgubljajte več časa in truda z manj zmogljivimi mešalniki. Zaupajte Collomixu in naročite svoj mešalnik že danes! Opremljeni s Collomix M1400, boste gradili s samozavestjo in dosežli vrhunske rezultate.

Dodatne informacije

Teža 5 kg
Znamka

System Leveling

Znamka

Collomix

Collomix, s preko 30 leti izkušenj na področju tehnologije mešanja, je profesionalni proizvajalec, ki je znan po ponudbi rešitev za mešanje različnih materialov. Naši izdelki so pridobili sloves vzdržljivih in zanesljivih orodij, ki vedno izpolnjujejo najvišje profesionalne standarde. Za dosego najboljših rezultatov pri mešanju je ključno pravilno izbrati orodja, ki so prilagojena značilnostim materialov in želenemu končnemu rezultatu. Velikost mešalnega batka je odvisna od količine mešanega materiala, medtem ko je izbira delovne enote (ali gre za ročno mešanje ali uporabo vrtalnika) odvisna od obsega in viskoznosti materiala. Za ohranitev doslednosti je ključno vedno uporabiti posodo, ki je napolnjena do 2/3 svoje prostornine. Collomix ponuja celovit nabor izdelkov za mešanje, ki zagotavljajo popolno rešitev za vaše različne potrebe pri mešanju. Naša zmogljiva tehnologija mešanja, kot jo prikazujejo naši CX-naprave, je visoko cenjena med profesionalci. Vedno se lahko zanesete na trajnostno tehnologijo, robustno delovno enoto in zanesljivost, ko uporabljate te izdelke na gradbišču. Poleg funkcionalnosti in zmogljivosti Collomix močno poudarja tudi oblikovanje. Naši naprave so oblikovane

Morda vam bo prav tako všeč…