Električno orodje

Električno orodje so naprave, ki vam s pomočjo napajanja na elektriko omogočajo nemoteno delovanje brez premora. Če potrebujete orodje, s katerim lahko delate več ur hkrati in bo pri svojem delu vzdržljivo in vam nudilo konstantno moč in delovanje, potem je električno orodje prava izbira za vas.

Katere prednosti vam ponuja električno orodje? Ker je orodje priključeno na električno omrežje, nam ni treba skrbeti, kdaj bo orodju zmanjkalo baterije. Možnost dolgotrajne uporabe nam omogoča, da delo opravimo takoj in brez prekinitev. Električno orodje nam doslednost, saj je sposobno cel čas delovati s polno učinkovitostjo. Zaradi vira napajanja je električno orodje sposobno izjemnih moči in je zato primerno tudi za težja opravila. Za razliko od baterijskega, vam lahko kabli, s katerimi napajate električno orodje pogosto povzročajo preglavice. Prav tako je pomembno upoštevati še dostop do električnega omrežja in pa samo težo naprave. Pred nakupom naprave razmislite, kateri izmed dejavnikov je za vas najbolj pomemben in se na podlagi tega odločite za baterijsko ali električno orodje.

Pod električno orodje spadajo električna kladiva, vrtalniki in vijačniki, spenjači, žage, brusilniki, rezkalniki, obliči, polirni stroji, lepilne pištole in še veliko več. Če iščete električno orodje za svoje nove projekte, boste v naši ponudbi zagotovo našli nekaj zase.

Prikaz vseh 16 rezultatov

Pogosta vprašanja in odgovori

V čem se električno orodje razlikuje od baterijskega?

Električno orodje je zaradi konstantnega vira energije močnejše, bolj zanesljivo in omogoča daljši čas uporabe. Za razliko od se pri baterijskem orodju ni potrebno umikati električnim kablom, prav tako so baterijske naprave pogosto lažje, vendar pa boste morali pred uporabo vedno poskrbeti za polnjenje baterij. Izbira orodja je odvisna od tega, ali potrebujete orodje za občasen popravek doma, ali pa boste izbrali električno orodje, ki je primerno tudi za zahtevnejše naloge in projekte.

Kakšno električno orodje imate v vaši ponudbi?

V naši spletni strani najdete različne izdelke, kot so kompresorji, brusilniki, vrtalniki in še več. Poleg tega boste v ponudbi našli različne dodatke za naprave, drugo orodje, gradbeno opremo, lepila in še mnogo več.