BIHUI Rezilka Za Rezanje Kotov JOLLY EDGE

  1. Natančno rezanje 45-stopinjskih robov.
  2. Prilagodljivost in natančnost reza (45° do 48°).
  3. Trajna konstrukcija iz nerjavečega jekla.
  4. Prenosljivost in enostavna uporaba.
  5. Dodatek za suho rezanje (32 mm sesalni adapter)

472.85 

Na zalogi

Opis

Rezilka Za Rezanje Kotov JOLLY EDGE

Je inovativno oblikovanje, ki je odziv na potrebe profesionalnih mojstrov in ljubiteljev ploščic. Ta sistem je premišljeno oblikovan, da zagotovi brezhibno rezanje ploščic z natančnim 45-stopinjskim kotom vzdolž celotne dolžine. Ne glede na to, ali ste izkušen mojster ali navdušen amater, boste cenili njegovo zanesljivost, učinkovitost in uporabnost.

Njegova sposobnost obdelave ploščic debeline do 19 mm ga uvršča med izredno vsestranska orodja. Dejstvo, da je rezalni kot prilagodljiv od 45° do 48°, dodaja stopnjo prilagodljivosti in omogoča ustvarjanje natančnih robov na ploščicah. To je ključnega pomena, saj je natančnost pri obdelavi robov izrednega pomena za estetsko dovršen videz končnega izdelka.

Material izdelave je še ena odlična lastnost tega sistema. Uporabljen je visokokakovosten nerjaveči jekleni material, ki zagotavlja trpežnost in dolgo življenjsko dobo orodja. Na spodnjem delu dodatno ščitijo vašo delovno površino pred poškodbami in praskami, kar prispeva k dolgoročni uporabnosti orodja.

Omeniti velja tudi moč 1200 W motorja, ki poskrbi za učinkovito in hitro rezanje. Kljub temu je orodje presenetljivo prenosljivo, saj tehta le 5,5 kg, kar omogoča preprost prenos in manevriranje na delovišču. Suho rezanje je olajšano s 32 mm sesalnim adapterjem, ki zmanjšuje nastajanje prahu, zagotavlja čisto delovno okolje in povečuje udobje med delom.

Dodatna vrednost tega sistema je v kompletni opremi, ki jo prejmete ob nakupu. Vključuje vodilo, priključek za sesalnik, ključ in torbo za shranjevanje. S tem je organizacija orodja enostavna in poskrbljeno je za njegovo varno shranjevanje in prevoz.

Na koncu lahko z gotovostjo rečemo, da je Rezilka Za Rezanje Kotov JOLLY EDGE nepogrešljivo orodje za vsakogar, ki si prizadeva za profesionalnost in natančnost pri obdelavi ploščic. Z njim boste dosegli brezhibne rezultate, ki bodo izboljšali videz vaših projektov. Vlagajte v to odlično orodje in si zagotovite popolno obdelavo ploščic z natančnimi 45-stopinjskimi robovi. S tem izjemnim sistemom boste izstopali in dosegli profesionalne rezultate, ki jih pričakujete.

Dodatne informacije

Teža 10 kg
Znamka

Bihui

Znamka

Bihui

BIHUI je vodilni proizvajalec orodij za profesionalne polagalce ploščic in gradbenike. To se osredotočajo na rezalnike za ploščice velikega formata, orodja za polaganje ter vse vrste keramičnih in porcelanskih ploščic. Njihova zavezanost inovacijam in kakovosti se kaže v razvoju izdelkov za profesionalne izvajalce, ki stremljijo k varni manipulaciji, prevozu in rezanju ploščic. Podjetje BIHUI se ponaša s širokim naborom več kot 100 novih izdelkov. Nenehno se osredotočajo na inovacije in izboljšave svojih izdelkov v skladu z zahtevami trga, da bi strankam ponudili celoten spekter visokokakovostnih izdelkov. S predanostjo inovacijam boste odkrili številne nove in vznemirljive izdelke. Poleg njihovih najbolje prodajanih izdelkov so sposobni predstaviti nove rezalnike ploščic. Kot tudi orodja za polaganje ter negovalne izdelke za ploščice. Ti izdelki dopolnjujejo ponudbo in omogočajo pomembne dodatne prodaje izdelkov za nego ploščic po namestitvi. Celoten nabor izdelkov za obdelavo velikih formatov je osredotočen na rešitve. Pri tem je izmenjava izkušenj s strokovnjaki ključen korak v razvojnem procesu. S to interakcijo se ustvarjajo praktični izdelki, ki izstopajo po kakovosti in uporabnosti, kar olajša in zmanjša napetost pri uporabi. Skrb za stranke je izjemno pomembna za BIHUI, zato imajo visoko usposobljeno in motivirano osebje, ki skrbi, da so popolnoma usklajeni s potrebami in zahtevami strank. Z zagotavljanjem odlične podpore strankam želijo ustvariti dolgoročna in vzajemno koristna razmerja, ki temeljijo na zaupanju in zadovoljstvu strank. S tem si prizadevajo za uveljavitev kot vodilno podjetje na področju orodij za polaganje ploščic in gradbenih strojev, ki izpolnjujejo najvišje standarde inovacij in kakovosti.