Delovna oprema in zaščita

Neprimerna delovna oblačila ali slaba zaščitna sredstva ogrožajo varnost zaposlenih. S kakovostno delovno in zaščitno obleko ter z obutvijo, lahko znatno zmanjšamo vsako nevarnost, ki jo določeni poklici prinašajo.

Prikaz vseh 10 rezultatov

Zaščitna očala – pri hišnih in drugih opravilih se med delom lahko kadi, naokoli lahko letijo drobci ali odrezki. Zato ne odlašajte in zaščitite svoje oči. Dovolj so že zaščitna očala.

Zaščita sluha – pri občasni uporabi bodo zadostovali čepki za ušesa, če pa opravljate zahtevnejše delo, kjer ste veliko časa izpostavljeni hrupu, potem so za vas bolj primerni glušniki.

Zaščitna čelada – najbolj pomembna zaščita je zaščita glave. UV odporna čelada omogoča udobno nošenje in maksimalno zaščito. Pena znotraj čelade in nastavljivi tekstilni trakovi ščitijo glavo pred odrgninami.

Delovne rokavice – roke so izredno pomembne, zato jih zaščitite z zaščitnimi delovnimi rokavicami. Rokavice omogočajo udobno in praktično delo.

Zaščitna oblačila – zaščitna oblačila ne nudijo samo zaščite vašega telesa, ampak so tudi izredno praktična. Oblačila morajo biti udobna, se tesno prilegati in ne smejo biti vnetljiva.

Zaščitna obutev – varnost, lahkotnost in zračnost so lastnosti dobre delovne obutve.