Collomix Mešalnik Xo1R

Mešalnik Xo1: kompakten nivo
Moč: 1010 W
Zmogljivost mešanja do 40l
Opremljen z mešalom WK120 ( za omet, estrih, malto…)
Kompakten in lahek mešalec z eno prestavo za vsestransko uporabo pri mešanju.

332.89 

Na zalogi

Opis

Collomix Mešalnik Xo1R – Kompakten Mešalnik za Gradbene Ustvarjalce

Collomix, sinonim za kakovost in inovacijo na področju mešalnih naprav, ponosno predstavlja svoj najnovejši član družine mešalnikov – Xo1. Ta kompakten mešalnik združuje visoko zmogljivost, zanesljivost ter praktičen in estetsko privlačen dizajn. Ne glede na to, ali ste profesionalni gradbenik ali domači mojster, bo Xo1 izpolnil vaša pričakovanja in olajšal vaše mešalne naloge.

Z močjo 1010 W je Xo1 pripravljen za vsak izziv. Z njegovo impresivno močjo lahko zlahka obvladujete mešanje različnih gradbenih materialov, vključno z ometom, estrihom, malto in mnogimi drugimi. Njegova zmogljivost mešanja sega do 40 litrov, kar vam omogoča, da se lotite projektov različnih obsegov, ne da bi izgubljali dragocen čas.

Z Xo1 je opremljen tudi mešalnik WK120, ki zagotavlja dosledno in enakomerno mešanje. Ne glede na vrsto gradbenega materiala, s katerim delate, boste z mešalom WK120 vedno dosegli konstantno kakovostne rezultate. S to opremo boste zagotovili, da so vaše mešanice popolnoma homogene in pripravljene za takojšnjo uporabo.

Kompakten in lahek dizajn mešalnika Xo1 omogoča enostavno prenašanje in uporabo na različnih lokacijah. Njegova enostavna uporaba z eno prestavo omogoča intuitivno delo, ki vam bo prihranilo čas in energijo. S tem mešalnikom se lahko zanesete na enostavno in učinkovito uporabo, kar je ključnega pomena na gradbiščih, kjer je vsaka minuta dragocena.

Collomix se osredotoča na detajle, kar se odraža tudi v funkcionalnosti mešalnika Xo1. Mešalnik je opremljen s hitro spojko HEXAFIX, ki omogoča hitro in enostavno menjavo mešala brez potrebe po dodatnem orodju. Z njim boste lahko hitro preklapljali med različnimi mešali, kar bo še dodatno povečalo vašo produktivnost.

Za vse gradbene ustvarjalce je Collomix Mešalnik Xo1R ključnega pomena. Ne glede na obseg vaših projektov vam bo ta kompakten mešalnik zagotovil zanesljive in enakomerno mešane materiale. Njegova moč, zmogljivost in praktičen dizajn so odličen vir za učinkovito delo.

Collomix Xo1 – vaš zvesti sopotnik na gradbišču. Ne čakajte, ampak si priskrbite tega zmagovalca še danes in dvignite kakovost vaših gradbenih projektov na višjo raven. S Collomix Xo1 boste zagotovo dosegli profesionalne rezultate, ne glede na vaše gradbene potrebe.

Dodatne informacije

Teža 5 kg
Znamka

Collomix

Znamka

Collomix

Collomix, s preko 30 leti izkušenj na področju tehnologije mešanja, je profesionalni proizvajalec, ki je znan po ponudbi rešitev za mešanje različnih materialov. Naši izdelki so pridobili sloves vzdržljivih in zanesljivih orodij, ki vedno izpolnjujejo najvišje profesionalne standarde. Za dosego najboljših rezultatov pri mešanju je ključno pravilno izbrati orodja, ki so prilagojena značilnostim materialov in želenemu končnemu rezultatu. Velikost mešalnega batka je odvisna od količine mešanega materiala, medtem ko je izbira delovne enote (ali gre za ročno mešanje ali uporabo vrtalnika) odvisna od obsega in viskoznosti materiala. Za ohranitev doslednosti je ključno vedno uporabiti posodo, ki je napolnjena do 2/3 svoje prostornine. Collomix ponuja celovit nabor izdelkov za mešanje, ki zagotavljajo popolno rešitev za vaše različne potrebe pri mešanju. Naša zmogljiva tehnologija mešanja, kot jo prikazujejo naši CX-naprave, je visoko cenjena med profesionalci. Vedno se lahko zanesete na trajnostno tehnologijo, robustno delovno enoto in zanesljivost, ko uporabljate te izdelke na gradbišču. Poleg funkcionalnosti in zmogljivosti Collomix močno poudarja tudi oblikovanje. Naši naprave so oblikovane

Morda vam bo prav tako všeč…