Dedra Stopenjski Sveder Za Kovino in Plastiko

Kovinski stopenjski svedri s cilindrično stranico. Vrtalnik je izdelan iz hitroreznega jekla HSS (jeklo 4341 ), prevlečenega z nitridom titana (Ti N) za večjo trdnost in vzdržljivost vrtalnika.

Za obdelavo: jekla, neželeznihkovin, plastike.

 

  • Količina v pakiranju: 1 kos

7.22 15.46 

Na zalogi
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,

Opis

Dedra Stopenjski Sveder Za Kovino in Plastiko je izjemno učinkovito orodje. To omogoča natančno in enostavno vrtanje lukenj v različnih materialih. Ta posebna različica stopenjskega svedra je izdelana iz visokokakovostnega hitroreznega jekla HSS (jekla 4341). To je znano po svoji izjemni trpežnosti in odpornosti na obrabo. Da bi še izboljšali trdnost in vzdržljivost svedra, je njegova površina prevlečena z nitridom titana (TiN), ki zagotavlja dodatno zaščito in zmanjšuje trenje med svedrom in obdelovancem.

Kovinski stopenjski svedri s cilindrično stranico so namenjeni vrtanju lukenj različnih premerov z enim samim orodjem. To je izredno priročno, saj ni potrebno uporabljati več svedrov za različne velikosti lukenj, kar prihrani čas in trud. Vsaka stopnica na svedru ima natančno določen premer, kar omogoča enostavno izbiro ustrezne velikosti luknje glede na vaše potrebe.

Ta stopenjski sveder je zasnovan za obdelavo različnih materialov, vključno z jeklom, neželeznimi kovinami in plastiko. To ga naredi zelo vsestransko orodje, primerno za različne aplikacije. Ne glede na to, ali ste domači mojster, obrtnik ali profesionalni izvajalec, bo ta sveder zanesljiv partner pri vaših projektih vrtanja.

Zahvaljujoč visokokakovostnim materialom, uporabljenim pri izdelavi svedra, ter prevleki TiN, je ta stopenjski sveder izjemno trpežen in vzdržljiv. Zdržal bo intenzivno uporabo in ohranjal svojo ostrino ter učinkovitost dalj časa. Poleg tega prevleka TiN zmanjšuje trenje med svedrom in obdelovancem, kar omogoča gladko in brezhibno vrtanje ter preprečuje pregrevanje orodja.

Ne glede na material, s katerim se ukvarjate, bo ta stopenjski sveder zagotovil natančno in čisto izvrtano luknjo brez zatikanja ali trganja. S svojimi ostro rezanimi robovi in ​​odlično geometrijo rezalnih robov bo sveder zagotavljal gladko in hitro vrtanje ter visoko natančnost lukenj.

S svojimi lastnostmi in kakovostno izdelavo je ta stopenjski sveder nepogrešljivo orodje za vsakega profesionalca ali domačega mojstra. Omogoča enostavno vrtanje lukenj različnih premerov v številne materiale, kar pripomore k bolj učinkovitemu in produktivnemu delu. Ne glede na zahtevnost vaših projektov bo ta stopenjski sveder zanesljiv partner, ki vam bo pomagal doseči odlične rezultate.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
PREMER SVEDRA

4-12 mm, 4-20 mm, 4-30 mm, 6-38 mm

Znamka

Dedra

Znamka

Dedra