Collomix Mešalnik C-MIX1000

228.13 

Na zalogi

Opis

Collomix Mešalnik C-MIX1000 Izjemno zmogljiv in kompakten mešalnik.  Je idealen sopotnik za vsako gradbišče, ki zahteva zanesljivo mešanje različnih materialov. S svojo sodobno zasnovo in elektronsko nastavljivimi vrtljaji ponuja izjemno udobje in zmogljivost v enem samem stroju.

S premišljenim dizajnom in trdnim kovinskim okvirjem je ta mešalnik zasnovan za trajno uporabo na gradbiščih. Obenem pa nudi zaščito pred morebitnimi zlomi in umazanijo. To pomeni, da se lahko zanesete na njegovo delovanje, tudi v najzahtevnejših pogojih.

Ena izmed najboljših lastnosti tega mešalnika je njegova inovativna HEXAFIX hitra spojka, ki omogoča izjemno enostavno in hitro menjavo mešal brez potrebe po dodatnem orodju. S tem prihranite čas in trud, kar je še posebej pomembno na deloviščih, kjer je učinkovitost ključnega pomena.

Za še večjo vsestranskost je mešalnik C-MIX M1000 opremljen z močnim mešalom HX 120. To mešalo je primerno za mešanje različnih materialov, vključno z lepilom za keramiko, malto, ometom in še več. S kapaciteto mešanja do 40 litrov in največjim premerom mešala 120 mm bo ta mešalnik kos tudi večjim nalogam.

S svojimi 1.000 W moči in številom vrtljajev v prostem teku 630 min-1 boste z lahkoto dosegli želene rezultate pri mešanju. Elektronsko nastavljivo število vrtljajev vam omogoča popoln nadzor nad mešanjem, kar je ključno pri doseganju kakovostnih rezultatov.

Ne glede na to, ali ste profesionalni gradbinec ali začetnik v svetu gradbeništva, bo Collomix C-MIX M1000 zagotovo izpolnil vaše potrebe. Zanesljivost, zmogljivost in enostavnost uporabe so njegove glavne prednosti, kar ga postavlja v sam vrh mešalnikov na trgu.

Naročite Collomix Mešalnik C-MIX1000 zdaj in si zagotovite močno orodje, ki vam bo pomagalo doseči odlične rezultate pri mešanju materialov na gradbišču. Ne izgubljajte več časa in truda z manj zmogljivimi mešalniki. S tem mešalnikom boste hitreje in bolj učinkovito opravili svoje naloge ter dosegli profesionalne rezultate. Zaupajte Collomixu in naročite svoj mešalnik že danes!

 

Dodatne informacije

Teža 5 kg
Znamka

System Leveling

Znamka

Collomix

Collomix, s preko 30 leti izkušenj na področju tehnologije mešanja, je profesionalni proizvajalec, ki je znan po ponudbi rešitev za mešanje različnih materialov. Naši izdelki so pridobili sloves vzdržljivih in zanesljivih orodij, ki vedno izpolnjujejo najvišje profesionalne standarde. Za dosego najboljših rezultatov pri mešanju je ključno pravilno izbrati orodja, ki so prilagojena značilnostim materialov in želenemu končnemu rezultatu. Velikost mešalnega batka je odvisna od količine mešanega materiala, medtem ko je izbira delovne enote (ali gre za ročno mešanje ali uporabo vrtalnika) odvisna od obsega in viskoznosti materiala. Za ohranitev doslednosti je ključno vedno uporabiti posodo, ki je napolnjena do 2/3 svoje prostornine. Collomix ponuja celovit nabor izdelkov za mešanje, ki zagotavljajo popolno rešitev za vaše različne potrebe pri mešanju. Naša zmogljiva tehnologija mešanja, kot jo prikazujejo naši CX-naprave, je visoko cenjena med profesionalci. Vedno se lahko zanesete na trajnostno tehnologijo, robustno delovno enoto in zanesljivost, ko uporabljate te izdelke na gradbišču. Poleg funkcionalnosti in zmogljivosti Collomix močno poudarja tudi oblikovanje. Naši naprave so oblikovane