SYSTEM LEVELING KLEŠČE ZA KAJLE

16.26 

Na zalogi

Opis

SYSTEM LEVELING distančniki za polaganje keramike

Ponujamo inovativni sistem izravnave ploščic s sponkami, klini in kleščami – idealno rešitev za dosego popolnoma razmaknjenih in izravnanih postavitev ploščic. S tem revolucionarnim orodjem boste dosegli profesionalne rezultate pri vsakem projektu polaganja ploščic. Razložimo, kako ta izjemen sistem deluje in zakaj je nepogrešljiv v vsakem orodjarskem arzenalu.

**Sponke za enakomeren razmik:**
Sponke, narejene iz visoko trpežnih materialov, kot je kakovostna plastika, so ključni element tega sistema. Natančno se namestijo pod sosednje ploščice in zagotovijo enakomeren razmik, ki je bistvenega pomena za estetsko in strukturno popolno namestitev ploščic. Različne velikosti sponk so na voljo, prilagojene različnim debelinam ploščic in širinam rež.

**Zagozde za izravnavo:**
Tanke, ploščate zagozde so ključne za dosego popolne izravnave ploščic. Natančno se prilegajo režam, kjer so vstavljene sponke. Njihova vloga je ustvariti enakomeren pritisk, ki poravna in izravna ploščice, s čimer se zagotovi gladka in uravnotežena površina. Ta korak je ključen za estetsko privlačen končni izgled.

**Specializirane klešče za natančno delo:**
Klešče, prilagojene za ta sistem, zagotavljajo natančno vstavljanje zagozd in pomagajo pri odstranjevanju sponk po utrjevanju lepila. S temi kleščami je proces dela učinkovit in natančen, kar pripomore k brezhibnemu rezultatu.

**Enostaven korak za korakom proces:**
1. Nanesite lepilo in položite prvo ploščico.
2. Vstavite sponke pod ploščice in ohranite želeni razmik.
3. Nato vstavite zagozde za popolno izravnavo ploščic.
4. Po strditvi lepila enostavno odstranite odvečne sponke s pomočjo klešč.

V zaključku,  SYSTEM LEVELING distančniki za polaganje keramike sistem izravnave ploščic s sponkami, klini in kleščami predstavljajo revolucionarno orodje za dosego brezhibnih rezultatov pri polaganju ploščic. Ne samo, da omogoča profesionalne postavitve, ampak je tudi preprost za uporabo in zagotavlja trajne ter estetsko privlačne končne rezultate. Vlagajte v to inovativno orodje in vaše delo pri polaganju ploščic bo lažje, učinkovitejše in visoko kakovostno. Prepričajte se, da ste pri svojem naslednjem projektu opremljeni s tem nepogrešljivim sistemom za popolno polaganje ploščic.

Dodatne informacije

Teža 0.3 kg
Znamka

System Leveling

Znamka

System Leveling

Morda vam bo prav tako všeč…