SOLID Gladilka Za Izravnalno Maso

23.06 50.52 

Na zalogi
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

SOLID Gladilka Za Izravnalno Maso

**Natančno in Udobno: Debelina Lista 0,3 mm Za Popolno delo**

Ponosno predstavljamo inovativno orodje za vsakega mojstra in ljubitelja domače obrti  SOLID Gladilka Za Izravnalno Maso z debelino lista 0,3 mm, ki omogoča nanos izjemno tankih plasti mase. To visokokakovostno orodje je nepogrešljivo za vse, ki si prizadevajo doseči popolnost pri polnjenju sten in stropov.

Nerjaveče jeklo, ki ga uporabljamo pri izdelavi, zagotavlja ne le trpežnost, ampak tudi popolno elastičnost. To pomeni, da se lahko brez težav prilagodi vsakemu gibu in ne izgubi svoje strukture. S tem boste dosegli izjemno gladke in profesionalne rezultate, ne glede na to, ali ste izkušen mojster ali pa se šele podajate v svet obrti.

Ključna značilnost našega izdelka je debelina lista, ki znaša zgolj 0,3 mm. Ta tankost omogoča izredno natančnost pri nanosu mase, kar je še posebej pomembno pri delu na detajlnih projektih. Ne glede na to, ali gre za manjša popravila ali obsežnejše obnove, boste z našim orodjem dosegli želeno kakovost in videz.

Prilagodljivo rezilo gladilke je še ena odlična lastnost našega izdelka. Sposobno se prilagoditi različnim površinam in oblikam, kar pomeni, da boste lahko z enakim orodjem učinkovito delali na različnih projektih. To vam omogoča večjo prilagodljivost in udobje pri delu, saj vam ni treba uporabljati več različnih orodij za različne naloge.

Ergonomski ročaj, izdelan iz lahkega aluminija, zagotavlja udoben oprijem in zmanjšuje utrujenost med dolgotrajnim delom. Zasnovan je tako, da se popolnoma prilega roki in omogoča natančno vodenje orodja brez nepotrebnega napora.

Naša debelina lista 0,3 mm je odlična investicija za vse, ki cenijo kakovostno orodje in želijo doseči vrhunske rezultate. Ne glede na to, ali ste profesionalni obrtnik ali domači mojster, boste navdušeni nad zmogljivostjo in vsestranskostjo tega izdelka. Prepričajte se sami in dvignite svoje projekte na višjo raven z našimi vrhunskimi gladilkami SOLID!

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
ŠIRINA GLADILKE

450 mm, 550 mm, 650 mm, 800 mm, 1000 mm

Znamka

Solid

Znamka

Solid