Kemasol Micro

mikroemulzijski koncentrat za vzpostavljanje blokade kapilarne vlage

  • Koncentrat, ki ne vsebuje topil
  • Primeren za zidove z visoko vlažnostjo
  • Injektiranje s pritiskom ali brez
  • Za temeljito prepojitev zidov
  • Koncentrat, ki se redči s pitno vodo na dan uporabe v razmerju 1:14

Silikonska mikroemulzija za blokiranje kapilarne vlage v opečnih, kamnitih in mešanih zidovih ter pri močno poroznih betonih, tudi v primeru zelo visoke vlažnosti.

Poraba

ca. 0,53 l/m1 za 40 cm debel zid oz. ca. 1,33 l koncentrata (ca. 20 l vodne raztopine) po m2 prereza zidu

Barva

rumenkasta tekočina

75.37 

Na zalogi

Opis

KEMASOL MICRO, vodilni mikroemulzijski koncentrat za obvladovanje kapilarne vlage, predstavlja nepogrešljivo rešitev za gradbeno industrijo in lastnike nepremičnin. Ta inovativni koncentrat, ki je brez topil, se izkaže za izjemno učinkovitega pri premagovanju izzivov visoke vlažnosti v zidovih.

KEMASOL MICRO se ponaša z izjemno čistostjo in učinkovitostjo, ki sta doseženi s formulacijo brez topil. Ta pristop ne le zagotavlja okolju prijazno rešitev, temveč tudi izjemno varnost pri uporabi. Koncentrat je zasnovan za injektiranje pod pritiskom ali brez njega, kar zagotavlja prilagodljivost in enostavnost pri uporabi za različne gradbene projekte.

Izdelek se odlikuje po svoji primernosti za različne vrste zidov, vključno z opečnatimi, kamnitimi in mešanimi zidovi, ter pri močno poroznih betonih. Tudi v primeru izjemno visoke vlažnosti se KEMASOL MICRO izkaže kot zanesljiv partner, ki zagotavlja učinkovito zaščito pred kapilarno vlago.

Priprava koncentrata je enostavna, saj ga razredčimo s pitno vodo na dan uporabe v razmerju 1:14. To omogoča praktično in ekonomično uporabo izdelka, kar pripomore k zmanjšanju časa in truda pri pripravi.

Priporočena poraba KEMASOL MICRO se prilagaja debelini zida. Za zid debeline 40 cm se na primer priporoča približno 0,53 l/m1 ali približno 1,33 l koncentrata (kar ustreza približno 20 l vodne raztopine) na kvadratni meter prereza zidu. To omogoča natančno doziranje za optimalno uporabo.

Barva koncentrata je rumenkasta tekočina, kar omogoča enostavno sledenje pri uporabi in zagotavlja dosledno izvajanje postopka.

KEMASOL MICRO predstavlja zanesljivo in učinkovito rešitev za obvladovanje kapilarne vlage v zidovih vaših gradbenih projektov. Poleg tega, da ohranja trajnost in kakovost konstrukcij, prispeva k varnemu in zdravemu bivalnemu okolju. S tem sredstvom boste učinkovito odpravili težave z vlago v zidovih in si zagotovili brezskrbno in udobno bivanje.

Dodatne informacije

Teža 1.2 kg
Znamka

Murexin

Znamka

Murexin

Kema - Murexin - Strokovnjaki za Gradbene Kemikalije s Tradicijo in Vizijo Kema - Murexin ni le podjetje; je sinonim za tradicijo, visoko kakovost in zavezanost gradbeni industriji. Kot del ugledne družine Schmid Industreholding GmbH je Murexin ponosni član avstrijske skupine z bogato tradicijo. Ta vključuje ugledna podjetja, kot so Austrotherm, Baumit, Furtenbach, Wopfinger Transportbeton in Ortner. S sedežem v kraju Wiener Neustadt, Avstrija, Murexin združuje proizvodnjo, osrednje skladišče in kompetenčni center. Ta je odgovoren za raziskave, razvoj in zagotavljanje vrhunske kakovosti. Ta izjemna dediščina temelji na več kot 90 letih neprecenljivih izkušenj v gradbeni industriji. Pri Murexinu se osredotočamo na dve ključni načeli: ekologija in trajnost. Verjamemo, da je naša odgovornost, da gradimo prihodnost, ki bo trajala. S približno 400 zaposlenimi po vsem svetu Murexin zagotavlja vrhunsko strokovno podporo na vseh ravneh in vzdržuje visok standard vsestranskega servisa. Murexin je mednarodno podjetje z mednarodnim dosežkom. Naši izdelki so na voljo na približno 30 izvoznih trgih po vsem svetu preko neposredne prodaje, distribucijskih partnerjev in ustanovljenih podružnic. Naša mednarodna proizvodna obrata v Szekszárdu, Madžarska, ter v Puconcih, Slovenija, zagotavljata, da so Murexinovi izdelki vedno na dosegu roke. Za gradbene strokovnjake smo zanesljiv partner za proizvode in sisteme, ki se popolnoma prilegajo njihovim potrebam. Naš asortiman obsega več kot 3000 izdelkov, povezanih z gradbenimi kemikalijami, ki so razvrščeni v osem kategorij. Naša vizija je ustvariti gradbeno prihodnost, ki temelji na kakovosti, trajnosti in inovacijah. Ko gre za gradbene kemikalije, je Murexin ime, ki mu zaupajo gradbeni strokovnjaki po vsem svetu. S sledenjem tradiciji in viziji bomo še naprej vodili pot v gradbeni industriji, ustvarjali trajnostno prihodnost in omogočali gradbenim projektom, da zasijejo. https://www.murexin.si/