Dedra Križni Laserski Nivelir MC0920 + Merilec Razdalje

Laserski Nivelir MC0920 se lahko uporablja ne samo med prenovo in gradbenimi deli, temveč se bo obnesel tudi pri dekoriranju sten.

Lastnosti

 • Dolg laserski žarek (do 50m pri uporabi detektorja)
 • Dolg delovni čas
 • Prilagojen za delo s stojalom ali palico
 • Zaklepanje sistema s samodejnim izravnavanjem

Tehnični podatki

 • Moč laserja: 0,9 mW
 • Laserski razpon: 30 m (do 50m pri uporabi detektorja)
 • Barva žarka: zelena
 • Laserski razred: II
 • Montažni navoj: 1/4 “
 • Baterijski vložki: 4 x AA
 • Območje samoniveliranja: ± 4 °
 • Natančnost: ± 3 mm / 10 m
 • Zaščitni razred: IP54

99.01 

Na zalogi
Šifra: 7618/MC0920//5902628990877 Kategorije: , ,

Opis

Laserski Nivelir MC0920 je visoko zmogljivo merilno orodje, ki združuje lasersko nivelirko in laserski daljinomer za širok spekter natančnih del. Ta popolna rešitev je idealna za različne uporabnike. Omogoča natančne meritve in enostavno uporabo pri gradbenih delih, obnovitvah, okraševanju sten, obešanju oblačil in drugih področjih.

Laserska nivelirka DEDRA MC0920 je izjemno koristna pri gradbenih projektih in okraševanju prostorov. Omogoča vam, da samodejno označite prečne črte, saj ima impresiven doseg laserja 30 metrov. Poleg tega ima sistem samoniveliranja za 4°, kar pomeni, da se samodejno poravna in ne zahteva ročnega umerjanja. Robustno ohišje dodatno ščiti laser pred morebitnimi nenamernimi poškodbami. Posebna lastnost, ki izstopa, je uporaba diode blagovne znamke OSRAM, ki zagotavlja odlično vidljivost žarka tudi pri močni sončni svetlobi zaradi zelene barve laserskega žarka.

Laserji za merjenje razdalje so priljubljeni med ljubitelji domače gradnje in montažnimi ekipami. DEDRA MC0920 laserski daljinomer omogoča hitro in natančno merjenje razdalj do različnih površin, kot so izvrtane luknje, okna in razdalje med stenami. Naprava je opremljena z integriranimi funkcijami za izračun volumnov in površin, kar pomeni, da lahko delo opravite hitreje in z manj napakami. Laserski merilec razdalje uporablja trigonometrične funkcije za izračun višine stebra ali drugega elementa. To je izjemno koristno pri merjenju elementov brez jasnih točk za merjenje, kot so stropi ali naklonjene površine.

Merilno območje laserskega merilca razdalje DEDRA MC0920 je od 5 mm do 40 m z izjemno natančnostjo ±3 mm/10 m, kar zagotavlja zelo visoko natančnost v primerjavi s standardnimi merilnimi metodami. Meritve so hitre in zanesljive, kar prihrani čas in zagotavlja natančne rezultate. V primerih močnega sončnega sevanja je priložena odsevna ploščica, ki olajša meritve in omogoča tudi merjenje na različnih površinah, kjer neposredno merjenje z laserskim žarkom ni mogoče.

Vgrajene funkcije in enostavna uporaba naredijo DEDRA MC0920 odlično izbiro za vsakogar, ki potrebuje natančne meritve razdalje in izravnave. Instrument se napaja z dvema majhnima baterijama (2 x AAA), ki omogočata do 8000 meritev. Tako je zagotovljena dolga življenjska doba baterije in zanesljivo delovanje.

Laserski Nivelir MC0920 je opremljen s številnimi funkcijami, ki vam omogočajo, da opravite različne meritve z visoko natančnostjo. Poleg tega je enostavna za uporabo, zato je primerna tako za profesionalne gradbince kot tudi za domače mojstre. DEDRA MC0920 je zagotovo zanesljivo orodje, ki vam bo olajšalo delo in vam omogočilo natančne rezultate pri številnih aplikacijah.

Dodatne informacije

Teža 2 kg
Znamka

Dedra

Znamka

Dedra

Morda vam bo prav tako všeč…