GRABO DRŽALO VAKUMSKO PRO

  • Edinstveno orodje, ki dvigne do 170 kg
  • Učinkovito tudi na prašnih ali grobih površinah
  • Pametni senzor tlaka samodejno spremlja in vzdržuje optimalno sesalno moč
  • Digitalni zaslon pa prikazuje največjo težo, ki jo je mogoče varno dvigniti v vsakem trenutku
  • Ožji, ergonomski ročaj omogoča boljši oprijem in zmanjšuje utrujenost.

455.03 

Na zalogi

Opis

GRABO DRŽALO VAKUMSKO PRO

Predstavljamo vam revolucionarno rešitev za premagovanje izzivov dvigovanja težkih bremen. Inovativno orodje, zasnovano za brezhibno obvladovanje bremen do 170 kilogramov z neprimerljivo učinkovitostjo. To izjemno orodje ni zgolj dvigalo; gre za prelomnico v svetu rokovanja z materiali. Ne glede na to, ali delate na prašnih površinah, poloporočnih materialih ali grobih teksturah, je to orodje zasnovano za odlično delovanje v vsakem okolju.

GRABO DRŽALO VAKUMSKO PRO Opremljeno z inteligentnim senzorjem tlaka, naše orodje dvigovanje dviguje na novo raven z avtomatskim spremljanjem in vzdrževanjem optimalne sesalne moči za vsako opravilo. Ta najsodobnejša tehnologija zagotavlja, da se lahko z gotovostjo lotite vsakega izziva, ne glede na površino.

Digitalni prikazovalnik prikazuje največjo težo, ki jo lahko varno dvignete v vsakem trenutku, kar vam omogoča popoln nadzor in varnost pri delu. Z natančnimi informacijami na dosegu roke boste lahko spremljali, kako učinkovito uporabljate orodje in se izognili morebitnim nevarnostim.

Ožji, ergonomski ročaj zagotavlja boljši oprijem in zmanjšuje utrujenost pri uporabi. Vaše delo bo bolj učinkovito in udobno, kar omogoča daljše delovne ure brez nepotrebnega napora.

Nenazadnje, inovativno orodje omogoča dvigovanje bremen na poljubnih površinah, bodisi da gre za prašne, poloporočne ali grobe podlage. Tako vam bo orodje v pomoč pri različnih delovnih nalogah, ne glede na okolje.

Odkrijte novo razsežnost dvigovanja bremen z našim inovativnim orodjem, ki združuje zmogljivost, varnost in udobje na način, ki ga še niste izkusili. Ne dopustite, da vas težka dvigovanja ovirajo – pridobite orodje, ki vam omogoča premikanje bremen z lahkoto in brezskrbnostjo. S tem orodjem boste dvignili svoje delo na novo raven.

GRABO DRŽALO VAKUMSKO PRO

Znamka

Grabo