Bihui Set Gladilk 8v1

50.22 

Na zalogi

Opis

S ključno besedo inovativnost in kakovost BIHUI razvija orodja za profesionalne monterje in se osredotoča na načrtovanje, proizvodnjo in distribucijo orodij in strojev za polaganje ploščic in gradbeništvo za varno ravnanje, transport in rezanje ploščic velikih formatov ter polaganje vseh vrst keramične in porcelanaste ploščice.

BIHUI se zdaj ponaša z več kot 100 novimi izdelki. Nenehno uvajamo inovacije in izboljšujemo naše izdelke glede na potrebe trga, da vam ponudimo celotno paleto visokokakovostnih izdelkov.

Naša celotna paleta izdelkov orodij velikega formata je usmerjena v rešitve, izmenjava izkušenj s strokovnjaki je bistven korak v razvojnem procesu in s to interakcijo nastanejo praktični izdelki, ki se odlikujejo po kakovosti in uporabi, kar omogoča, da je delovanje lažje in manj naporen

Skrb za stranke je za nas izjemno pomembna in naše visoko usposobljeno in motivirano osebje zagotavlja, da smo popolnoma usklajeni s potrebami in zahtevami naših strank.

Dodatne informacije

Teža 3 kg
Znamka

Bihui

Znamka

Bihui

BIHUI je vodilni proizvajalec orodij za profesionalne polagalce ploščic in gradbenike. To se osredotočajo na rezalnike za ploščice velikega formata, orodja za polaganje ter vse vrste keramičnih in porcelanskih ploščic. Njihova zavezanost inovacijam in kakovosti se kaže v razvoju izdelkov za profesionalne izvajalce, ki stremljijo k varni manipulaciji, prevozu in rezanju ploščic. Podjetje BIHUI se ponaša s širokim naborom več kot 100 novih izdelkov. Nenehno se osredotočajo na inovacije in izboljšave svojih izdelkov v skladu z zahtevami trga, da bi strankam ponudili celoten spekter visokokakovostnih izdelkov. S predanostjo inovacijam boste odkrili številne nove in vznemirljive izdelke. Poleg njihovih najbolje prodajanih izdelkov so sposobni predstaviti nove rezalnike ploščic. Kot tudi orodja za polaganje ter negovalne izdelke za ploščice. Ti izdelki dopolnjujejo ponudbo in omogočajo pomembne dodatne prodaje izdelkov za nego ploščic po namestitvi. Celoten nabor izdelkov za obdelavo velikih formatov je osredotočen na rešitve. Pri tem je izmenjava izkušenj s strokovnjaki ključen korak v razvojnem procesu. S to interakcijo se ustvarjajo praktični izdelki, ki izstopajo po kakovosti in uporabnosti, kar olajša in zmanjša napetost pri uporabi. Skrb za stranke je izjemno pomembna za BIHUI, zato imajo visoko usposobljeno in motivirano osebje, ki skrbi, da so popolnoma usklajeni s potrebami in zahtevami strank. Z zagotavljanjem odlične podpore strankam želijo ustvariti dolgoročna in vzajemno koristna razmerja, ki temeljijo na zaupanju in zadovoljstvu strank. S tem si prizadevajo za uveljavitev kot vodilno podjetje na področju orodij za polaganje ploščic in gradbenih strojev, ki izpolnjujejo najvišje standarde inovacij in kakovosti.

Morda vam bo prav tako všeč…