Bihui Set Gladilk 8v1

53.46 

Na zalogi

Opis

S ključno besedo inovativnost in kakovost BIHUI razvija orodja za profesionalne monterje in se osredotoča na načrtovanje, proizvodnjo in distribucijo orodij in strojev za polaganje ploščic in gradbeništvo za varno ravnanje, transport in rezanje ploščic velikih formatov ter polaganje vseh vrst keramične in porcelanaste ploščice.

BIHUI se zdaj ponaša z več kot 100 novimi izdelki. Nenehno uvajamo inovacije in izboljšujemo naše izdelke glede na potrebe trga, da vam ponudimo celotno paleto visokokakovostnih izdelkov.

Naša celotna paleta izdelkov orodij velikega formata je usmerjena v rešitve, izmenjava izkušenj s strokovnjaki je bistven korak v razvojnem procesu in s to interakcijo nastanejo praktični izdelki, ki se odlikujejo po kakovosti in uporabi, kar omogoča, da je delovanje lažje in manj naporen

Skrb za stranke je za nas izjemno pomembna in naše visoko usposobljeno in motivirano osebje zagotavlja, da smo popolnoma usklajeni s potrebami in zahtevami naših strank.

Dodatne informacije

Teža 3 kg

Znamka

Bihui

BIHUI je vodilni proizvajalec orodij za profesionalne polagalce ploščic in gradbenike, ki se osredotočajo na rezalnike za ploščice velikega formata, orodja za polaganje ter vse vrste keramičnih in porcelanskih ploščic. S stotinami izdelkov se BIHUI nenehno osredotoča na inovacije in izboljšave proizvodnje, ki temeljijo na potrebah trga, da bi zagotovili izdelke najvišje kakovosti.

Morda vam bo prav tako všeč…