D4 Rapid Temeljni Predpremaz 5 kg

  • vsestransko uporaben
  • enokomponenten in zelo nizkih emisij EC1 Plus
  • zelo hitro sušeč
  • polnjen s kremenovim peskom
  • ploščica na ploščico

Poraba

100 – 150 g/m² odvisno od podlage

Barva

rumena

34.61 

Na zalogi
Kategorija:

Opis

Temeljni predpemaz D4 Rapid super podlaga, ki je enokomponenten in primerna za širok spekter gradbenih potreb. Ta temeljni predpremaz je obogaten s kremenovim peskom. Ta mu daje izjemno trdnost in odpornost, hkrati pa zagotavlja prilagodljivost in enostavno uporabo.

Temeljni predpremaz D4 Rapid super podlaga se ponaša z enostavno uporabo, saj gre za enokomponenten izdelek, pripravljen za takojšnjo uporabo. Hitra sušilna formula omogoča, da hitro napredujete k naslednjim korakom vašega gradbenega projekta, kar pripomore k časovni učinkovitosti in prihranku energije.

S polnilom kremenovega peska ta izdelek pridobi dodatno trdnost, zaradi česar je primeren tako za notranje kot zunanje površine. Uporabite ga lahko na stenskih in talnih površinah, ne glede na to, ali so površine nevpojne ali vpojne.

D4 Rapid super podlaga je še posebej učinkovita pri pripravi površin pred vgradnjo Murexin samorazlivnih izravnalnih mas in pred polaganjem ploščic. Prav tako je odlična izbira za sanacijo in polaganje novih ploščic na obstoječe površine. Ta temeljni premaz je zelo primeren tudi za anhidridne estrihe, kjer ga lahko uporabite kot podlago pred polaganjem ploščic velikosti do 10.000 cm² (na primer 100 x 100 cm).

Za okolju prijazno gradnjo je D4 Rapid super podlaga idealna izbira. Izpolnjuje stroge zahteve standarda ÖNORM B 3407 W1 – W2 in je označena z zelo nizkimi emisijami EC1 Plus. To zagotavlja, da so vaša gradbena dela v skladu z najvišjimi okoljskimi standardi.

S svojo prepoznavno rumeno barvo je temeljni predpremaz D4 Rapid super podlaga enostavna za nanašanje na različne površine. Poraba izdelka je odvisna od vrste podlage in se giblje med 100 in 150 g/m², kar vam omogoča ekonomično uporabo.

Predstavljamo vam izjemno vsestransko rešitev. Za celovite in zanesljive gradbene rešitve, ki združujejo kakovost, trdnost, učinkovitost in okoljsko ozaveščenost, izberite temeljni predpremaz D4 Rapid super podlago. Pripravite svoje površine za trajno, zanesljivo in kvalitetno gradnjo z našim visokokakovostnim temeljnim premazom.

Dodatne informacije

Teža 5.2 kg
Znamka

Murexin

Znamka

Murexin

Kema - Murexin - Strokovnjaki za Gradbene Kemikalije s Tradicijo in Vizijo Kema - Murexin ni le podjetje; je sinonim za tradicijo, visoko kakovost in zavezanost gradbeni industriji. Kot del ugledne družine Schmid Industreholding GmbH je Murexin ponosni član avstrijske skupine z bogato tradicijo. Ta vključuje ugledna podjetja, kot so Austrotherm, Baumit, Furtenbach, Wopfinger Transportbeton in Ortner. S sedežem v kraju Wiener Neustadt, Avstrija, Murexin združuje proizvodnjo, osrednje skladišče in kompetenčni center. Ta je odgovoren za raziskave, razvoj in zagotavljanje vrhunske kakovosti. Ta izjemna dediščina temelji na več kot 90 letih neprecenljivih izkušenj v gradbeni industriji. Pri Murexinu se osredotočamo na dve ključni načeli: ekologija in trajnost. Verjamemo, da je naša odgovornost, da gradimo prihodnost, ki bo trajala. S približno 400 zaposlenimi po vsem svetu Murexin zagotavlja vrhunsko strokovno podporo na vseh ravneh in vzdržuje visok standard vsestranskega servisa. Murexin je mednarodno podjetje z mednarodnim dosežkom. Naši izdelki so na voljo na približno 30 izvoznih trgih po vsem svetu preko neposredne prodaje, distribucijskih partnerjev in ustanovljenih podružnic. Naša mednarodna proizvodna obrata v Szekszárdu, Madžarska, ter v Puconcih, Slovenija, zagotavljata, da so Murexinovi izdelki vedno na dosegu roke. Za gradbene strokovnjake smo zanesljiv partner za proizvode in sisteme, ki se popolnoma prilegajo njihovim potrebam. Naš asortiman obsega več kot 3000 izdelkov, povezanih z gradbenimi kemikalijami, ki so razvrščeni v osem kategorij. Naša vizija je ustvariti gradbeno prihodnost, ki temelji na kakovosti, trajnosti in inovacijah. Ko gre za gradbene kemikalije, je Murexin ime, ki mu zaupajo gradbeni strokovnjaki po vsem svetu. S sledenjem tradiciji in viziji bomo še naprej vodili pot v gradbeni industriji, ustvarjali trajnostno prihodnost in omogočali gradbenim projektom, da zasijejo. https://www.murexin.si/