BIHUI Rezalnik Keramike 1200 mm

373.71 

Na zalogi

Opis

Profesionalni BIHUI Rezalnik Keramike 1200 mm z Kolesi

**Opis Izdelka:**

Predstavljamo vam vrhunski profesionalni rezalnik keramike, zasnovan za natančnost in enostavnost uporabe. Ta visoko kakovosten rezalnik je idealen za vse, ki iščejo zanesljivo orodje za rezanje keramičnih ploščic v različnih oblikah in velikostih. Ne glede na to, ali ste profesionalec v gradbeništvu ali domači mojster, bo ta rezalnik keramike zagotovo izpolnil vaša pričakovanja.

**Ključne Značilnosti:**

– **Trpežen Okvir:** Okvir rezalnika je izdelan iz visokokakovostnega jekla, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in robustnost orodja. Jekleni okvir omogoča stabilnost in natančnost pri vsakem rezu.
– **Napredno Vodilo:** Vodilo je izdelano iz dveh slojev aluminijske legure, kar zagotavlja izjemno trdnost in odpornost proti obrabi. Dvojna aluminijska konstrukcija omogoča gladko in natančno drsenje rezalnega mehanizma.
– **Platforma za Amortizacijo:** Rezalnik keramike je opremljen s platformo za amortizacijo, ki ima nastavljivo višino. Ta funkcija omogoča prilagoditev višine glede na debelino ploščic, kar povečuje udobje in učinkovitost pri delu.
– **Ergonomski Ročaj:**  Ima ergonomsko oblikovan ročaj, ki zagotavlja udoben in varen oprijem. To omogoča lažje in natančnejše rezanje z manj truda.
– **Visokokakovostno Rezilo:** Rezalnik je opremljen z rezilom dimenzij 22x6x6 mm, ki je zasnovana za dolgotrajno ostrino in natančnost. Omogoča gladke in čiste reze brez drobljenja materiala.
– **Nastavljivi Ležaji:** Rezni mehanizem vključuje 8 nastavljivih ležajev, ki zagotavljajo optimalno prilagoditev in stabilnost pri vsakem rezu. Ležaji omogočajo natančno vodenje rezalne glave, kar povečuje kakovost končnega reza.
– **Univerzalna Uporaba:** Ta rezalnik keramike je primeren za paralelne in kotne reze od 0 do 60 stopinj. To pomeni, da lahko enostavno prilagodite kot reza glede na vaše potrebe in dosežete popolne reze pri različnih vrstah ploščic.
– **Globina Rezanja:** Maksimalna globina rezanja znaša 16 mm, kar omogoča rezanje tudi debelejših ploščic brez težav. Ta funkcionalnost zagotavlja vsestranskost in prilagodljivost pri delu.

**Dodatne Prednosti:**

Profesionalni rezalnik keramike je opremljen s kolesi, kar omogoča enostavno premikanje in transport orodja. Kolesa so zasnovana tako, da zagotavljajo stabilnost in enostavno manevriranje tudi na neravnih površinah. Ta rezalnik je idealen za uporabo na različnih gradbiščih in v delavnicah, kjer je mobilnost ključnega pomena.

 

BIHUI Rezalnik Keramike 1200 mm z kolesi je nepogrešljivo orodje za vse, ki potrebujejo zanesljivost, natančnost in enostavnost pri rezanju keramičnih ploščic. Njegove napredne funkcije in trpežna konstrukcija zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in visoko zmogljivost. Ne glede na zahtevnost vaših projektov vam bo ta rezalnik keramike pomagal doseči vrhunske rezultate z minimalnim naporom. Priskrbite si svojega še danes in izkusite razliko, ki jo prinaša profesionalna kakovost.

Dodatne informacije

Teža 15 kg
Proizvajalec

Bihui

Znamka

Bihui

BIHUI je vodilni proizvajalec orodij za profesionalne polagalce ploščic in gradbenike. To se osredotočajo na rezalnike za ploščice velikega formata, orodja za polaganje ter vse vrste keramičnih in porcelanskih ploščic. Njihova zavezanost inovacijam in kakovosti se kaže v razvoju izdelkov za profesionalne izvajalce, ki stremljijo k varni manipulaciji, prevozu in rezanju ploščic. Podjetje BIHUI se ponaša s širokim naborom več kot 100 novih izdelkov. Nenehno se osredotočajo na inovacije in izboljšave svojih izdelkov v skladu z zahtevami trga, da bi strankam ponudili celoten spekter visokokakovostnih izdelkov. S predanostjo inovacijam boste odkrili številne nove in vznemirljive izdelke. Poleg njihovih najbolje prodajanih izdelkov so sposobni predstaviti nove rezalnike ploščic. Kot tudi orodja za polaganje ter negovalne izdelke za ploščice. Ti izdelki dopolnjujejo ponudbo in omogočajo pomembne dodatne prodaje izdelkov za nego ploščic po namestitvi. Celoten nabor izdelkov za obdelavo velikih formatov je osredotočen na rešitve. Pri tem je izmenjava izkušenj s strokovnjaki ključen korak v razvojnem procesu. S to interakcijo se ustvarjajo praktični izdelki, ki izstopajo po kakovosti in uporabnosti, kar olajša in zmanjša napetost pri uporabi. Skrb za stranke je izjemno pomembna za BIHUI, zato imajo visoko usposobljeno in motivirano osebje, ki skrbi, da so popolnoma usklajeni s potrebami in zahtevami strank. Z zagotavljanjem odlične podpore strankam želijo ustvariti dolgoročna in vzajemno koristna razmerja, ki temeljijo na zaupanju in zadovoljstvu strank. S tem si prizadevajo za uveljavitev kot vodilno podjetje na področju orodij za polaganje ploščic in gradbenih strojev, ki izpolnjujejo najvišje standarde inovacij in kakovosti.

Morda vam bo prav tako všeč…