BIHUI Gladilka Nazobčana 280×120

  • Zmogljiva gladilka z 220 mm trpežnimi tirnicami
  • Oblikovan proti zdrsni ročaj za popolno ravnovesje in dodatno udobje
  • Ročaj je pritrjen na rezilo z 8 privarjenimi zakovicami
  • 0,7 mm kakovostno rezilo iz nerjavečega jekla
  • Razpon velikosti zarez, ki so na voljo za vsako delo
  • Skupna velikost 280×120 mm

11.08 

Na zalogi
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

Bihui gladilka nazobčana za polaganje keramike je posebno zasnovano orodje, ki se uporablja pri postopku polaganja keramičnih ploščic. Te gladilke imajo specifične dimenzije zobcev, kot so 8×8 mm, 10×10 mm in 12×12 mm, kar omogoča natančno in učinkovito delo pri ustvarjanju enakomernega nanosa lepila za ploščice.

Nazobčane gladilke so običajno izdelane iz kakovostnih materialov, kot je jeklo ali trpežna plastika, ki zagotavljajo njihovo vzdržljivost in dolgotrajno uporabo. Njihova oblika vključuje ravno ročico in na drugem koncu ima nazobčano površino z izbranimi dimenzijami zobcev.

Glavna funkcija nazobčanih gladilk je ustvariti enakomeren nanos lepila na površino, na katero se bodo položile keramične ploščice. Zobci na gladilki zagotavljajo strukturirano površino, ki omogoča boljšo oprijemljivost lepila na ploščico ter preprečuje zdrsavanje ali drsenje med polaganjem. Izbira gladilke z ustrezno velikostjo zobcev je ključnega pomena, saj bo to določilo debelino in vzorec lepila na končni površini.

Pri polaganju keramičnih ploščic se gladilka drži pod določenim kotom glede na površino. Nato se gladilka potisne čez nanos lepila, tako da se zobje gladilke enakomerno vdirajo v lepilo. S tem postopkom se doseže optimalna debelina nanosa lepila, ki omogoča trdno pritrditev ploščic na podlago.

Nazobčane gladilke za polaganje keramike so nepogrešljivo orodje za vsakega profesionalnega keramičarja ali izvajalca polaganja ploščic. Njihova uporaba zagotavlja natančno in kakovostno delo, kar je ključnega pomena za trajnostno in estetsko privlačno polaganje keramičnih ploščic.

Poleg dimenzij zobcev je pri izbiri nazobčane gladilke pomembno tudi upoštevati druge dejavnike, kot so kakovost materiala, ergonomska oblika ročaja in prenosljivost. Pravilna izbira gladilke bo omogočila lažje delo, večjo učinkovitost in končni rezultat, ki presega pričakovanja. Zato je priporočljivo, da se pri polaganju keramike vedno zanesete na kakovostne.

Seveda preverite tudi ostale artikle na naši spletni strani, z katerimi si boste olajšali delo.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Dimenzije Ni na voljo
DIMENZIJA ZOBCEV

8x8mm, 10x10mm, 12x12mm

Znamka

Bihui

Znamka

Bihui

BIHUI je vodilni proizvajalec orodij za profesionalne polagalce ploščic in gradbenike. To se osredotočajo na rezalnike za ploščice velikega formata, orodja za polaganje ter vse vrste keramičnih in porcelanskih ploščic. Njihova zavezanost inovacijam in kakovosti se kaže v razvoju izdelkov za profesionalne izvajalce, ki stremljijo k varni manipulaciji, prevozu in rezanju ploščic. Podjetje BIHUI se ponaša s širokim naborom več kot 100 novih izdelkov. Nenehno se osredotočajo na inovacije in izboljšave svojih izdelkov v skladu z zahtevami trga, da bi strankam ponudili celoten spekter visokokakovostnih izdelkov. S predanostjo inovacijam boste odkrili številne nove in vznemirljive izdelke. Poleg njihovih najbolje prodajanih izdelkov so sposobni predstaviti nove rezalnike ploščic. Kot tudi orodja za polaganje ter negovalne izdelke za ploščice. Ti izdelki dopolnjujejo ponudbo in omogočajo pomembne dodatne prodaje izdelkov za nego ploščic po namestitvi. Celoten nabor izdelkov za obdelavo velikih formatov je osredotočen na rešitve. Pri tem je izmenjava izkušenj s strokovnjaki ključen korak v razvojnem procesu. S to interakcijo se ustvarjajo praktični izdelki, ki izstopajo po kakovosti in uporabnosti, kar olajša in zmanjša napetost pri uporabi. Skrb za stranke je izjemno pomembna za BIHUI, zato imajo visoko usposobljeno in motivirano osebje, ki skrbi, da so popolnoma usklajeni s potrebami in zahtevami strank. Z zagotavljanjem odlične podpore strankam želijo ustvariti dolgoročna in vzajemno koristna razmerja, ki temeljijo na zaupanju in zadovoljstvu strank. S tem si prizadevajo za uveljavitev kot vodilno podjetje na področju orodij za polaganje ploščic in gradbenih strojev, ki izpolnjujejo najvišje standarde inovacij in kakovosti.