Kemafin Elektro Gips montažni mavec

KEMAFIN ELEKTRO GIPS, montažni mavec

  • Za montažo in pritrjevanje elektroinštalacij
  • Za notranjo uporabo
  • Za popravilo poškodovanih zidov
  • Za zapolnjevanje lukenj

Mešanica fino mletega alabaster mavca in kremenovega peska. Za montažo in pritrjevanje elektroinstalacij, zapolnjevanje lukenj in popravilo poškodovanih zidov. Produkt je namenjen samo za notranjo uporabo.

Poraba

ca. 1 kg/dm3

Barva

bela

4.61 

Na zalogi
Kategorija:

Opis

KEMAFIN ELEKTRO GIPS – Montažni Mavec za Vse Vaše Elektroinštalacije in Popravila

Dobrodošli v svetu preprostih in učinkovitih rešitev za elektroinštalacije in popravila notranjih površin. Predstavljamo vam KEMAFIN ELEKTRO GIPS, vašega zvestega pomočnika pri montaži elektroinštalacij, zapolnjevanju lukenj in popravilu poškodovanih zidov.

KEMAFIN ELEKTRO GIPS je izdelan iz mešanice fino mletega alabaster mavca in kremenovega peska, kar ga naredi izjemno trpežnega in zanesljivega pri montaži elektroinštalacij. Ne glede na to, ali gre za domače popravke ali strokovne projekte, ta montažni mavec bo zagotovil trdno oporo za vaše elektroinštalacije.

Potrebujete rešitev za zapolnjevanje lukenj? KEMAFIN ELEKTRO GIPS je odgovor. Z lahkoto zapolni luknje in nepravilnosti v stenah ter stropih. Njegova formula omogoča enostavno nanašanje in gladko površino, ki jo lahko hitro pobarvate ali zakrijete, kar prihrani čas in trud.

Vsak dom ali poslovni prostor se sčasoma lahko poškoduje. KEMAFIN ELEKTRO GIPS je odlična izbira za popravilo manjših do srednje velikih poškodb zidov. Njegova bela barva se zlahka ujema z obstoječimi površinami, kar vam omogoča, da vaše prostore hitro obnovite v prvotno stanje.

KEMAFIN ELEKTRO GIPS montažni mavec je posebej zasnovan za notranjo uporabo. Ne glede na to, ali gre za vaš dom, pisarno ali industrijski prostor, ta izdelek je varna in zanesljiva izbira za izboljšanje kakovosti notranjih površin.

S KEMAFIN ELEKTRO GIPS boste prihranili čas in denar. Poraba je približno 1 kg/dm3, kar pomeni, da boste z manjšo količino dosegli odlične rezultate. Njegova bela barva bo vašim projektom dodala eleganten videz.

Zaupajte Kemafin Elektro Gipsu in dosezite profesionalne rezultate pri vaših notranjih projektih. Naročite ga še danes in uživajte v enostavni uporabi ter trajnih rešitvah za vaše elektroinštalacije ter notranje površine! S KEMAFIN ELEKTRO GIPS boste prihranili čas in denar. Poraba je približno 1 kg/dm3, kar pomeni, da boste z manjšo količino dosegli odlične rezultate. Njegova bela barva bo vašim projektom dodala eleganten videz.

Znamka

Murexin

Kema - Murexin - Strokovnjaki za Gradbene Kemikalije s Tradicijo in Vizijo Kema - Murexin ni le podjetje; je sinonim za tradicijo, visoko kakovost in zavezanost gradbeni industriji. Kot del ugledne družine Schmid Industreholding GmbH je Murexin ponosni član avstrijske skupine z bogato tradicijo. Ta vključuje ugledna podjetja, kot so Austrotherm, Baumit, Furtenbach, Wopfinger Transportbeton in Ortner. S sedežem v kraju Wiener Neustadt, Avstrija, Murexin združuje proizvodnjo, osrednje skladišče in kompetenčni center. Ta je odgovoren za raziskave, razvoj in zagotavljanje vrhunske kakovosti. Ta izjemna dediščina temelji na več kot 90 letih neprecenljivih izkušenj v gradbeni industriji. Pri Murexinu se osredotočamo na dve ključni načeli: ekologija in trajnost. Verjamemo, da je naša odgovornost, da gradimo prihodnost, ki bo trajala. S približno 400 zaposlenimi po vsem svetu Murexin zagotavlja vrhunsko strokovno podporo na vseh ravneh in vzdržuje visok standard vsestranskega servisa. Murexin je mednarodno podjetje z mednarodnim dosežkom. Naši izdelki so na voljo na približno 30 izvoznih trgih po vsem svetu preko neposredne prodaje, distribucijskih partnerjev in ustanovljenih podružnic. Naša mednarodna proizvodna obrata v Szekszárdu, Madžarska, ter v Puconcih, Slovenija, zagotavljata, da so Murexinovi izdelki vedno na dosegu roke. Za gradbene strokovnjake smo zanesljiv partner za proizvode in sisteme, ki se popolnoma prilegajo njihovim potrebam. Naš asortiman obsega več kot 3000 izdelkov, povezanih z gradbenimi kemikalijami, ki so razvrščeni v osem kategorij. Naša vizija je ustvariti gradbeno prihodnost, ki temelji na kakovosti, trajnosti in inovacijah. Ko gre za gradbene kemikalije, je Murexin ime, ki mu zaupajo gradbeni strokovnjaki po vsem svetu. S sledenjem tradiciji in viziji bomo še naprej vodili pot v gradbeni industriji, ustvarjali trajnostno prihodnost in omogočali gradbenim projektom, da zasijejo. https://www.murexin.si/