NEOSTIK UNVERSAL

– 50 ml: Idealno za manjše projekte in popravila.
– 120 ml: Primerno za srednje velike projekte in redno uporabo.
– 450 ml: Popolno za večje projekte in pogostejšo uporabo.
– 800 ml: Največje pakiranje za obsežna popravila in profesionalno rabo.

3.61 14.37 

Na zalogi
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

### NEOSTIK UNIVERSAL – Tradicionalno Lepilo z Močnim Oprijemom za Raznovrstno Uporabo

 

Neostik UNIVERSAL je vrhunsko lepilo, ki se ponaša z izjemno močnim oprijemom in je primerno za širok spekter uporabe. Idealen je za vse, ki iščejo zanesljivo in učinkovito rešitev za lepljenje različnih materialov. S tem lepilom lahko brez težav združite gumo, usnje, pluto, tekstil, karton ter umetne snovi, bodisi med seboj ali na les, beton in kovine. Ne glede na to, ali gre za domača popravila, ustvarjalne projekte ali profesionalne aplikacije, Neostik UNIVERSAL zagotavlja trajno vez, ki vam bo olajšala delo in prihranila čas.

**Ključne Značilnosti:**

– **Izjemna Moč Oprijema:** NEOSTIK UNIVERSAL se ponaša z močnim oprijemom, ki zagotavlja dolgotrajno in zanesljivo vez. Primeren je za lepljenje širokega spektra materialov, kar ga naredi nepogrešljivega v vsakem gospodinjstvu in delavnici.
– **Enostavna Uporaba:** Za optimalne rezultate z lepilom prevlečemo obe naležni površini in pustimo, da se lepilo posuši. Ko sta površini pripravljeni, ju pritisnemo skupaj in že takoj dosežemo trajno vez. Ta enostaven postopek omogoča hitro in učinkovito uporabo brez nepotrebnih zapletov.
– **Univerzalna Uporaba:** Neostik UNIVERSAL je zasnovan tako, da učinkovito deluje na različnih materialih. Ne glede na to, ali lepite gumo, usnje, pluto, tekstil, karton ali umetne snovi, vam to lepilo zagotavlja zanesljivo vezavo na les, beton in kovine.

**Uporaba:**

1. **Priprava Površin:** Pred uporabo lepila NEOSTIK UNIVERSAL poskrbite, da so površine, ki jih želite lepiti, čiste, suhe in brez prahu ter maščob.
2. **Nanos Lepila:** Lepilo enakomerno nanesite na obe naležni površini s pomočjo čopiča ali lopatice. Pazite, da ne nanesete preveč lepila, saj lahko prekomerna količina podaljša čas sušenja.
3. **Sušenje:** Po nanosu lepila pustite površine, da se sušijo približno 10-15 minut oziroma dokler lepilo ne postane lepljivo na dotik.
4. **Združitev Površin:** Ko sta obe površini pripravljeni, ju natančno pritisnite skupaj. Za najboljše rezultate uporabite pritisk ali utež, da zagotovite popolno vezavo.
5. **Končna Obdelava:** Po vezavi pustite, da se lepilo popolnoma strdi, preden obremenite spoj.

**Pakiranje:**

Neostik UNIVERSAL je na voljo v štirih različnih velikostih, kar vam omogoča, da izberete količino, ki najbolj ustreza vašim potrebam:
– 50 ml: Idealno za manjše projekte in popravila.
– 120 ml: Primerno za srednje velike projekte in redno uporabo.
– 450 ml: Popolno za večje projekte in pogostejšo uporabo.
– 800 ml: Največje pakiranje za obsežna popravila in profesionalno rabo.

 

Neostik UNIVERSAL je nepogrešljivo lepilo za vse, ki cenijo kakovost, zanesljivost in enostavnost uporabe. Njegova univerzalna uporaba in izjemna moč oprijema vam omogočata, da z lahkoto združite različne materiale, kar vam olajša vsakdanje naloge in projekte. Ne glede na to, ali ste domači mojster ali profesionalec, Neostik UNIVERSAL je prava izbira za vas. Priskrbite si svojega še danes in izkusite razliko, ki jo prinaša kakovostno lepilo.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Proizvajalec

Kemostik

Pakiranje

120 ml, 450 ml, 50 ml, 800 ml

Znamka

Neostik