Kema KEMABOND 131 W – 5 kg

Belo lepilo za keramiko za notranjo in ne obremenjeno zunanjo uporabo

7.41 

Na zalogi

Opis

**KEMABOND FLEX 131 W – Belo Fleksibilno Lepilo za Popolno Lepilno Rešitev**

Dobrodošli v svetu, kjer je lepljenje ploščic postalo enostavno, trajno in brezskrbno. Predstavljamo vam KEMABOND FLEX 131 W, vašega zanesljivega partnerja pri vseh vaših projektih, ki zahtevajo lepljenje oblog. Ta belo fleksibilno lepilo je odgovor na vaše potrebe po lepljenju keramičnih ploščic, mozaika, naravnega in umetnega kamna ter še več.

Belo Fleksibilno Lepilo za Vse Površine

KEMABOND FLEX 131 W je obogateno s polimeri, kar mu daje izjemno fleksibilnost in trdnost. Z lahkoto se uporablja in je primerno tako za notranjo kot zunanjo uporabo. Ne glede na to, ali želite obnoviti kopalnico, prenoviti kuhinjo ali ustvariti unikaten videz vaše dnevne sobe, to lepilo je prava izbira.

Preprečuje Zdrs Ploščic in Zagotavlja Varnost

Za tiste, ki si želite popolno varnost in udobje, preprečuje zdrs ploščic. To pomeni, da bo vaša tla in stene varnejša in bolj praktična, saj se boste izognili morebitnim nesrečam zaradi zdrsa.

Zmrzlinska Obstojnost za Zunanje Površin

Zasnovan je tudi za uporabo na zunanji strani vašega doma. Z njegovo zmrzlinsko obstojnostjo se boste izognili težavam v hladnih zimskih mesecih. Vaše ploščice bodo ostale trdno pritrjene, ne glede na vremenske razmere.

Za Vse Vrste Gradbenih Podlag

Ne glede na vašo gradbeno podlago, KEMABOND FLEX 131 W zagotavlja močno in zanesljivo lepljenje. Uporabite ga lahko na talno gretje, mavčno-kartonske plošče ali pa na vse običajne gradbene podlage. Vaša obloga bo ostala na mestu in trajala leta.

Enostavna Uporaba in Učinkovita Poraba

S KEMABOND FLEX 131 W boste prihranili tako čas kot denar. Poraba je približno 1,4 kg/m2 za mm debeline nanosa, kar pomeni, da boste z manjšo količino dosegli odlične rezultate. Njegova bela barva bo vašim projektom dodala eleganten videz.

Zaupajte KEMABOND FLEX 131 W in uživajte v profesionalnih rezultatih pri vaših projektih z oblogami. Naročite ga še danes in ustvarite popoln videz svojega doma s trajno in zanesljivo lepilno rešitvijo. Vaš dom si zasluži najboljše!

Dodatne informacije

Teža 5.300 kg
Pakiranje

Vrečka 5 kg

Znamka

Murexin

Proizvajalec

Murexin

Znamka

Murexin

Kema - Murexin - Strokovnjaki za Gradbene Kemikalije s Tradicijo in Vizijo Kema - Murexin ni le podjetje; je sinonim za tradicijo, visoko kakovost in zavezanost gradbeni industriji. Kot del ugledne družine Schmid Industreholding GmbH je Murexin ponosni član avstrijske skupine z bogato tradicijo. Ta vključuje ugledna podjetja, kot so Austrotherm, Baumit, Furtenbach, Wopfinger Transportbeton in Ortner. S sedežem v kraju Wiener Neustadt, Avstrija, Murexin združuje proizvodnjo, osrednje skladišče in kompetenčni center. Ta je odgovoren za raziskave, razvoj in zagotavljanje vrhunske kakovosti. Ta izjemna dediščina temelji na več kot 90 letih neprecenljivih izkušenj v gradbeni industriji. Pri Murexinu se osredotočamo na dve ključni načeli: ekologija in trajnost. Verjamemo, da je naša odgovornost, da gradimo prihodnost, ki bo trajala. S približno 400 zaposlenimi po vsem svetu Murexin zagotavlja vrhunsko strokovno podporo na vseh ravneh in vzdržuje visok standard vsestranskega servisa. Murexin je mednarodno podjetje z mednarodnim dosežkom. Naši izdelki so na voljo na približno 30 izvoznih trgih po vsem svetu preko neposredne prodaje, distribucijskih partnerjev in ustanovljenih podružnic. Naša mednarodna proizvodna obrata v Szekszárdu, Madžarska, ter v Puconcih, Slovenija, zagotavljata, da so Murexinovi izdelki vedno na dosegu roke. Za gradbene strokovnjake smo zanesljiv partner za proizvode in sisteme, ki se popolnoma prilegajo njihovim potrebam. Naš asortiman obsega več kot 3000 izdelkov, povezanih z gradbenimi kemikalijami, ki so razvrščeni v osem kategorij. Naša vizija je ustvariti gradbeno prihodnost, ki temelji na kakovosti, trajnosti in inovacijah. Ko gre za gradbene kemikalije, je Murexin ime, ki mu zaupajo gradbeni strokovnjaki po vsem svetu. S sledenjem tradiciji in viziji bomo še naprej vodili pot v gradbeni industriji, ustvarjali trajnostno prihodnost in omogočali gradbenim projektom, da zasijejo. https://www.murexin.si/

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Lepila

  Kemakol Flex 170 5 kg

  • fleksibilno lepilo razreda S1
  • za lepljenje novih ploščic na stare
  • za lepljenje na talno gretje
  • obogateno z vlakni
  • odporno na nizke temperature
  (0 ocen)
 • Lepila

  KEMABOND 120 – 5 kg

  Lepilo za ploščice

  Opis: Cementno vezano, s polimeri obogateno lepilo za polaganje ploščic v sloj debeline 3-5 mm.

  Področje uporabe: Za zunanje in notranje lepljenje keramičnih ploščic, mozaika, na talnih in stenskih površinah.

  (0 ocen)