Murexin Fugirna Masa FM 60 Flex 2 kg

FM 60 FLEX, fugirna masa

  • fleksibilna
  • z učinkom kapličenja
  • velik izbor barv
  • enostavna vgradnja
  • nizkih emisij – EC1 PLUS

Praškasta, fleksibilna fugirna masa z efektom kapličenja, neoporečna v primeru stika s prehranskimi izdelki, odporna na vodo in zmrzal, zelo gladka in z visokimi trdnostmi. Enakomerno strjevanje in enostavna vgradnja je zagotovljena. Poleg tega nizka absorpcija vode ob visoki površinski trdnosti fugirne mase FM 60 FLEX zanesljivo preprečuje nastanek flekavosti. Za notranjo in zunanjo uporabo, za fugiranje fug širine od 0,5 do 7 mm. Zagotavlja vodoodbojnost in lažje čiščenje.

Poraba

~ 0,2 – 0,9 kg/m² glede na obliko ploščice in širino fuge. Potrebna voda za pripravo: približno 0,26 L/kg. Za antracit, bali, srednje rjavo, temno rjavo in črno je potreba po vodi približno 0,22 L/kg fugirne mase.

6.52 13.47 

Na zalogi
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

Predstavljamo vam fugirno maso FM 60 FLEX, izjemno visokokakovostno fugirno maso. Ta bo popolnoma spremenila vaš pogled na postopek fugiranja. Fugirna masa FM 60 FLEX ni zgolj običajna fugirna masa – gre za revolucionarno praškasto rešitev. Obogatena je z edinstvenim učinkom kapličenja, ki bo vašim površinam dodalo neprekosljivo eleganco in individualnost.

Ključna prednost FM 60 FLEX je njegova izjemna fleksibilnost. Ta masa ne le omogoča enakomerno strjevanje, temveč tudi preprosto vgradnjo, kar je pomembno za vse, ne glede na stopnjo izkušenj. Ne boste se soočali s težavami, kot so neenakomerno strjevanje ali težak nanos.

Poleg tega Fugirna masa FM 60 FLEX odlikuje nizka absorpcija vode. To učinkovito preprečuje nastajanje neželenih madežev in flekavosti na površinah. Ta lastnost je ključna, saj zagotavlja, da bodo vaše fugirane površine ostale čiste in odporne na vlago, kar povečuje njihovo trajnost.

Ena izmed prednosti te izjemne fuge je tudi bogat izbor barv. Izbor vam omogoča popolno prilagoditev vašim estetskim preferencam in dekorju prostora. S FM 60 FLEX boste lahko izbrali popolno barvo, ki bo dopolnila vašo notranjost ali zunanjo ureditev.

Zaupajte FM 60 FLEX tako za notranjo kot zunanjo uporabo. Ta vrhunska masa je idealna za fugiranje fug širine od 0,5 do 7 mm in je odporna na vodo ter zmrzal, kar zagotavlja, da bo vaše fugiranje vzdržalo različne vremenske pogoje, ne da bi pri tem izgubilo svojo trdnost.

Ponosni smo, da Fugirna masa FM 60 FLEX izpolnjuje najstrožje standarde glede emisij in je označen s certifikatom EC1 PLUS. To pomeni, da je ta masa popolnoma neoporečna tudi v primeru stika s prehranskimi izdelki, kar jo naredi še bolj vsestransko in primerno za številne aplikacije.

Z FM 60 FLEX boste dosegli izjemne rezultate pri fugiranju, ki bodo trajali in izboljšali videz ter funkcionalnost vaših površin. Za tiste, ki cenijo estetiko, trajnost in visoko kakovost, je FM 60 FLEX odlična izbira za vaše projekte. Pridobite si to edinstveno fugirno maso in pustite, da vaše površine zasijejo s čarom kapličenja. FM 60 FLEX – za individualnost in trajnost na vašem domu ali v poslovnem okolju.

Dodatne informacije

Teža 2 kg
ODTENEK

Transparent, 101 Beli, 105 Srebrno sivi, 111 Manhattan, 129 Cement sivi, 132 Svileno siv, 135 Siv, 141 Basalt, 147 Antracit, 150 Črni, 153 Crocus, 156 Bermuda, 159 Rubin redeči, 162 Mint, 165 Jasmin, 171 Peščeni, 174 Bahama, 180 Sivo rjavi, 183 Svetlo rjavi, 186 Camel, 187 Karamel, 189 Miel, 192 Terra, 198 Oreh rjavi, 195 Srednje rjavi, 201 Lešnik, 204 Bali, 206 Temno rjavi

Znamka

Murexin

Znamka

Murexin

Kema - Murexin - Strokovnjaki za Gradbene Kemikalije s Tradicijo in Vizijo Kema - Murexin ni le podjetje; je sinonim za tradicijo, visoko kakovost in zavezanost gradbeni industriji. Kot del ugledne družine Schmid Industreholding GmbH je Murexin ponosni član avstrijske skupine z bogato tradicijo. Ta vključuje ugledna podjetja, kot so Austrotherm, Baumit, Furtenbach, Wopfinger Transportbeton in Ortner. S sedežem v kraju Wiener Neustadt, Avstrija, Murexin združuje proizvodnjo, osrednje skladišče in kompetenčni center. Ta je odgovoren za raziskave, razvoj in zagotavljanje vrhunske kakovosti. Ta izjemna dediščina temelji na več kot 90 letih neprecenljivih izkušenj v gradbeni industriji. Pri Murexinu se osredotočamo na dve ključni načeli: ekologija in trajnost. Verjamemo, da je naša odgovornost, da gradimo prihodnost, ki bo trajala. S približno 400 zaposlenimi po vsem svetu Murexin zagotavlja vrhunsko strokovno podporo na vseh ravneh in vzdržuje visok standard vsestranskega servisa. Murexin je mednarodno podjetje z mednarodnim dosežkom. Naši izdelki so na voljo na približno 30 izvoznih trgih po vsem svetu preko neposredne prodaje, distribucijskih partnerjev in ustanovljenih podružnic. Naša mednarodna proizvodna obrata v Szekszárdu, Madžarska, ter v Puconcih, Slovenija, zagotavljata, da so Murexinovi izdelki vedno na dosegu roke. Za gradbene strokovnjake smo zanesljiv partner za proizvode in sisteme, ki se popolnoma prilegajo njihovim potrebam. Naš asortiman obsega več kot 3000 izdelkov, povezanih z gradbenimi kemikalijami, ki so razvrščeni v osem kategorij. Naša vizija je ustvariti gradbeno prihodnost, ki temelji na kakovosti, trajnosti in inovacijah. Ko gre za gradbene kemikalije, je Murexin ime, ki mu zaupajo gradbeni strokovnjaki po vsem svetu. S sledenjem tradiciji in viziji bomo še naprej vodili pot v gradbeni industriji, ustvarjali trajnostno prihodnost in omogočali gradbenim projektom, da zasijejo. https://www.murexin.si/