Visokotlačni Čistilnik 2300W, 130bar DED8822

3 Leta garancije

Rok dobave 4-6 dni

1900 W

130 bar

420 l/h

286.88 

Na voljo po naročilu

Na voljo po naročilu

Šifra: 7980//5902628882202 Kategoriji: ,

Opis

Naprava  zasnovana za zahtevna opravila – zmore večino domačih opravil.

Učinkovitost je eden glavnih parametrov tlačnega čistilnika, ki določa njegovo uporabo. V primeru DEDRA DED8822  poganja motor z nazivno močjo 2300 W.  Parametri vam omogočajo, da opravite večino nalog, ki jih lahko postavite pred naprave te vrste. Predstavljeni model se lahko uporablja za učinkovito pranje vozil (avtomobilov, koles, motornih koles), teras, dovozov, strojev in vrtnega pohištva. Ponuja največji delovni tlak130 barov in črpalka zagotavlja največji pretok vode 7,5 l / min, to je zmogljivost450 l / h. Aluminijasta črpalka uporabljena zagotavlja dolgo življenjsko dobo naprave.

Visokotlačni čistilnik je opremljen z 8 metrov gibljivo tlačno cevjo in vodnim filtrom. Priključen je na vodovodno cev s pomočjo standardne 1/2 ”hitre spojke.

Vsebuje tudi varovalko za samodejni izklop ob prekinitvi dovovda vode.

Delo olajša tudi  rezervoar za čistilno sredstvo. Za porazdelitev detergenta se uporablja šoba z nastavljivo šobo (ki je standardna oprema).Z obračanjem šobe nastavimo nizek tlak vode in lahko očiščeno površino ali napravo prekrijemo s primernim kemičnim sredstvom.Ta rešitev omogoča tudi optimalno porabo čistilnih sredstev.

Na dnu naprave sta dve veliki gumijasti kolesi za enostaven transport in premikanje To je naprava, ki je enostavna za uporabo, transport in shranjevanje, ker ne zavzame veliko prostora.

Čistilnik DED8821 je opremljen z motorjem z bakrenim navitjem in črpalko iz aluminija vse to podaljša življensko dobo čistilnika.

Dodatne informacije

Teža 11 kg
Znamka

Dedra

Znamka

Dedra