LP 35 Polirno Sredstvo Za Parket

Poraba

1 l zadostuje za ca. 50–70 m²

15.45 

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Brezbarvno LP 35 polirno sredstvo za parket na osnovi voska in topil je popolna rešitev za nego in vzdrževanje vašega lakiranega in naoljenega parketa. Naš izdelek zagotavlja dolgotrajno zaščito, ki je ključna za visoko obremenjena tla, hkrati pa podaljšuje življenjsko dobo laka. Ne glede na vrsto lesa, ki krasijo vaše prostore, bo naše polirno sredstvo vaš najboljši zaveznik pri ohranjanju njihovega sijaja in lepote.

To izjemno učinkovito polirno sredstvo za parket je zasnovano za notranjo uporabo in je primerno tako za začetno nego kot tudi za redno vzdrževanje lakiranih ali oljenih lesenih talnih oblog vseh vrst. Še posebej se izkaže pri impregniranih in naoljenih tleh, parketu, deskah ter lesenih kockah. Svoje lesene površine boste ohranjali v optimalnem stanju s pomočjo našega visokokakovostnega izdelka.

Njegova enostavna uporaba vam bo prihranila čas in napor. Le nanesite ga na vaše tla in uživajte v izjemnih rezultatih. Brezbarvna formulacija zagotavlja, da vaša tla ostanejo naravno lepa, hkrati pa jih ščiti pred obrabo, umazanijo in poškodbami. Vaš parket bo sijal in vaše prostore naredil bolj privlačne.

Priporočena poraba našega polirnega sredstva je izjemno učinkovita, saj že 1 liter zadostuje za približno 50-70 kvadratnih metrov površine. To vam omogoča ekonomično uporabo in dolgotrajno zaščito za vaša tla. Z rednim vzdrževanjem z našim izdelkom bodo vaša tla ohranjala svoj sijaj in kakovost skozi leta.

Ne glede na to, ali gre za vaš dom, poslovni prostor ali druge aplikacije, bo naše brezbarvno LP 35 polirno sredstvo za parket poskrbelo, da bodo vaša tla vedno izgledala osupljivo. Zaupajte nam, da boste ohranili lepoto in integriteto vašega parketa z našim vrhunskim izdelkom za nego in vzdrževanje. Ohranite svoja tla v najboljšem stanju z našim polirnim sredstvom. Vaš parket bo sijal in vaše prostore naredil bolj privlačne, obenem pa jih ščitil pred vsakodnevnimi obremenitvami. Naročite naš izdelek še danes in podarite svojim tlem unikatno zaščito in lesk.

Dodatne informacije

Teža 1.1 kg

Znamka

Murexin

Kema - Murexin - Strokovnjaki za Gradbene Kemikalije s Tradicijo in Vizijo Kema - Murexin ni le podjetje; je sinonim za tradicijo, visoko kakovost in zavezanost gradbeni industriji. Kot del ugledne družine Schmid Industreholding GmbH je Murexin ponosni član avstrijske skupine z bogato tradicijo. Ta vključuje ugledna podjetja, kot so Austrotherm, Baumit, Furtenbach, Wopfinger Transportbeton in Ortner. S sedežem v kraju Wiener Neustadt, Avstrija, Murexin združuje proizvodnjo, osrednje skladišče in kompetenčni center. Ta je odgovoren za raziskave, razvoj in zagotavljanje vrhunske kakovosti. Ta izjemna dediščina temelji na več kot 90 letih neprecenljivih izkušenj v gradbeni industriji. Pri Murexinu se osredotočamo na dve ključni načeli: ekologija in trajnost. Verjamemo, da je naša odgovornost, da gradimo prihodnost, ki bo trajala. S približno 400 zaposlenimi po vsem svetu Murexin zagotavlja vrhunsko strokovno podporo na vseh ravneh in vzdržuje visok standard vsestranskega servisa. Murexin je mednarodno podjetje z mednarodnim dosežkom. Naši izdelki so na voljo na približno 30 izvoznih trgih po vsem svetu preko neposredne prodaje, distribucijskih partnerjev in ustanovljenih podružnic. Naša mednarodna proizvodna obrata v Szekszárdu, Madžarska, ter v Puconcih, Slovenija, zagotavljata, da so Murexinovi izdelki vedno na dosegu roke. Za gradbene strokovnjake smo zanesljiv partner za proizvode in sisteme, ki se popolnoma prilegajo njihovim potrebam. Naš asortiman obsega več kot 3000 izdelkov, povezanih z gradbenimi kemikalijami, ki so razvrščeni v osem kategorij. Naša vizija je ustvariti gradbeno prihodnost, ki temelji na kakovosti, trajnosti in inovacijah. Ko gre za gradbene kemikalije, je Murexin ime, ki mu zaupajo gradbeni strokovnjaki po vsem svetu. S sledenjem tradiciji in viziji bomo še naprej vodili pot v gradbeni industriji, ustvarjali trajnostno prihodnost in omogočali gradbenim projektom, da zasijejo. https://www.murexin.si/