AutoSol Čistilo Za Platišča 500 ml

AutoSol čistilo za platišča – Ohranite sijaj vaših koles!

500 ml

17.06 

Na zalogi
Kategorija:

Opis

 AutoSol čistilo za platišča – Ohranite sijaj, varnost in vzdržljivost vaših koles!

Uživate v vožnji, občudovanju svojega avtomobila in občutku svobode na cesti. Vaša kolesa so ključni del te izkušnje, saj dajejo avtomobilu poseben značaj in estetski videz. Vendar pa se platišča lahko hitro umažejo, izgubijo sijaj in zbledijo. Srečo imate, saj vam predstavljamo AutoSol čistilo za platišča, ki bo vašim kolesom povrnilo sijaj in jim podaljšalo življenjsko dobo.

AutoSol čistilo za platišča je vrhunsko čistilno sredstvo, posebej zasnovano za učinkovito in varno odstranjevanje trdovratnih madežev, zavornega prahu, umazanije in ostankov cestnih nečistoč. Ne glede na to, ali imate aluminijasta, kovinska ali lakirana platišča, AutoSol čistilo bo zagotovilo odlične rezultate brez nepotrebnega napora.

Kako deluje AutoSol čistilo za platišča? Njegova visoko učinkovita formula združuje najnovejše tehnologije za globinsko čiščenje platišč. Sestavine čistila prodrejo v trdovratne madeže, odstranjujejo oksidacijo in rjo ter obnavljajo naravni sijaj površine platišč. Hkrati pa je nežno in ne poškoduje občutljivih materialov ali premazov na platiščih.

Enostavnost uporabe je še ena odlična lastnost AutoSol čistila za platišča. Preprosto nanesite čistilo na platišča in ga pustite delovati nekaj minut, da se sestavine dobro vpnejo v umazanijo. Nato uporabite mehko krtačo, da nežno zdrgnete površino platišč in odstranite vso umazanijo. Na koncu platišča sperite s čisto vodo in jih osušite s krpo. Rezultat bo bleščeča, čista in osvežena površina, ki bo vašim kolesom povrnila izgubljeni sijaj.

Poleg izjemne učinkovitosti AutoSol čistila za platišča nudi tudi zaščito. S svojo posebno formulo pomaga zmanjšati oksidacijo in korozijo na platiščih, kar podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Z redno uporabo čistila bodo vaša platišča kot nova.

Naročite AutoSol čistilo za platišča in ohranite sijaj svojih koles!

Navodilaza uporabo:
čistilo za kolesa Autosol postavite 15-20 cm od površine
Pustite 3-5 minut, da se čistilo aktivira
Ko se čistilo aktivira, se barva spremeni iz rumeno-zelene v temno rdečo
Ostanke odstranite z visokotlačnim čistilnikom ali cevjo
NASVET: Za pomoč pri odstranjevanju trdovratne umazanije uporabite krtačo za kolesa

 

Dodatne informacije

Teža 0.5 kg
Znamka

Autosol

Znamka

Autosol

Zagotovo so vas na vetrobranskem steklu že kdaj zmotili madeži posušene umazanije, dežja ali prašnih delcev, ki so se nabrali med vožnjo. Morda ste želeli očistiti luči ali spolirati kakšno prasko, ki je nastala na vašem avtomobilu. Za vse to in še več je nepogrešljiva kvalitetna avtokozmetika, ki vam omogoča, da vse to postorite sami doma, ne da bi morali avto za vsako malenkost odpeljati na čiščenje v pralnico. Ročno čiščenje je namreč najboljša nega za vaš avto, saj omogoča precizno in detajlno očiščenje zunanjosti in notranjosti vozila. Avtokozmetika vključuje najrazličnejša čistila, pripomočke in drugo dodatno opremo, s katerimi bo čiščenje in vzdrževanje avtomobila enostavno, a hkrati učinkovito