Bencinski Agregat DEDRA DEGB7503K

Rok dobave 8-10 dni

Tehnične lastnosti:

Nazivna moč: 6000 W
Generirana napetost:1x400v, 1×230 V AC, 1×12 V DC
Tok: ~50Hz, 12,2 A
Moč motorja: 15HP

Prostornina rezervoarja: 25 l
Teža: 88 kg

995.00 

Na voljo po naročilu

Na voljo po naročilu

Kategorija:

Opis

Služi kot zasilno napajanje v primeru izpada električne energije v omrežju ali kot dodatni vir energije. Primeren je za uporabo v gospodinjstvu, na parceli, v kampih, za napajanje motorjev, razsvetljave, ogrevanja in električnih naprav in tam, kjer ni drugih virov električne energije.

Agregat odlikuje visoka učinkovitost in dolg čas delovanja ob nizki porabi goriva. Uporabljeno bakreno navitje motorja poveča življenjsko dobo celotne naprave. Velika transportna kolesa zagotavljajo večjo mobilnost naprave in večje udobje med transportom.

Motor je štiritaktni LT170F z notranjim zgorevanjem, ki ga poganja 95 oktanski bencin. Zažene se s pomočjo zaganjalnega kabla. Agregat je opremljen z 2 vtičnicama 230 V (AC) in 1 vtičnico 12 V (DC).

Naprava je opremljena s sistemom AVR (avtomatsko regulacijo napetosti), ki preprečuje nihanje napetosti na izhodu. Zahvaljujoč temu se lahko tudi občutljive elektronske naprave, kot so računalniki, plačilni terminali, televizorji ali medicinska diagnostika, napajajo z elektriko iz generatorja.

Dodatne informacije

Teža 88 kg
Znamka

Dedra

Znamka

Dedra