Akcija!

Razvlažilec zraka DEDRA DED9902 750W 50L/24 h

Tehnični podatki gradbenega razvlaževalnika zraka DED9902:

  • Moč: 750 W
  • Hladilo: R290
  • zmogljivost rezervoarja za vodo: 7l
  • Sušilna zmogljivost:
    • 50l/24h (30℃ RH80%)
    • 30l/24h (27℃ RH60%)
  • Zračni tok: 300 m³/h
  • Sušilna površina: približno 120-180m²

597.00 

Na zalogi

Opis

Predstavljamo vam razvlažilec zraka za stavbe DED9902 – vrhunski pripomoček za boj proti nadležni vlagi v vaših prostorih. Ta izjemna naprava učinkovito odstranjuje vlago v sušilnicah, kleteh in drugih prostorih, kjer je presežek vlage še posebej nezaželen. Zato je razvlažilec DED9902 nepogrešljiv pripomoček v številnih industrijah, od gradbeništva do predelovalne industrije, kjer je sušenje in odstranjevanje vlage ključnega pomena.

V gradbeništvu je ta razvlažilec nepogrešljiv pomočnik pri sušenju ometa ali sveže pobarvanih sten. Z visoko učinkovitostjo razvlaževanja omogoča hitro odstranjevanje vlage, kar pospeši sušenje površin. V predelovalni industriji je ta naprava nepogrešljiva pri proizvodnji hrane, saj hitro odstrani vlago in preprečuje razvoj škodljivih plesni in glivic.

Razvlažilec DED9902 se lahko uporablja tudi pri obvladovanju posledic poplav. S svojo močjo in učinkovitostjo hitro posuši poplavljene prostore in prepreči morebitne poškodbe zaradi vlage.

Pretok zraka razvlažilca DED9902 znaša 300 m³/h, kar zagotavlja visoko učinkovitost sušenja v prostorih med 120 in 180 m². Impresivna zmogljivost 50 litrov na dan (pri 30˚C in 80-odstotni vlažnosti) omogoča, da se vlaga odstrani v razmeroma kratkem času.

Uporaba razvlažilca DED9902 je preprosta in udobna. Opremljen je z LCD-zaslonom in programatorjem, kar olajša upravljanje naprave in omogoča enostavno nastavljanje želenih funkcij.

Poleg tega je razvlažilec opremljen s številnimi dodatnimi funkcijami, ki še izboljšajo njegovo uporabnost. Ima timer, ki omogoča nastavitev časa delovanja do 24 ur, funkcijo samodejnega odmrzovanja, filter iz mrežice, ki ga je mogoče oprati, in vgrajen ročaj za preprosto prenašanje ter kolesa za lažje premikanje.

Pomembno je tudi, da razvlažilec DED9902 uporablja okolju prijazno hladilno sredstvo R290, ki ne škoduje ozonskemu plašču in ne prispeva k globalnemu segrevanju. Tako lahko brez slabe vesti prispevate k ohranjanju okolja.

Za zdrave in udobne prostore brez nadležne vlage je razvlažilec zraka DED9902 vaša najboljša izbira. Naročite ga zdaj in izkusite njegovo učinkovitost ter pozitiven učinek na vaše življenjsko okolje. Zagotovite si vrhunski razvlažilec DED9902 in uživajte v suhih in udobnih prostorih vsak dan!

Dodatne informacije

Teža 32 kg

Znamka

Dedra