Vrtalna Krona Diamant za Vrtalno Napravo

DOLŽINA 400 mm

40.92 455.78 

Na zalogi
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,

Opis

Dedra Diamantna Vrtalna krona: Odkrijte vrhunsko kakovost in neverjetno zmogljivost. Z Dedra Diamantno Krono za Vrtalno Napravo z dolžino 400 mm! Ta vrhunski diamantni vrtalni nastavek je popolna izbira za vrtanje v najtrših materialih, kot so:

  • beton
  • armirani beton
  • kamen
  • opeka

Ne glede na zahtevnost vaših gradbenih projektov, bo Dedra Diamantna Vrtalna krona kos vsem izzivom, saj je zasnovana in izdelana za optimalno učinkovitost in vzdržljivost.

Ena od ključnih lastnosti te vrtalne krone je, da so diamantni zobje natančno in trdno prilepljeni na njeno telo s pomočjo laserskega vezanja. To inovativno pritrjevanje zagotavlja izjemno dolgo življenjsko dobo vrtnega nastavka, kar pomeni manj pogostih zamenjav in večjo ekonomičnost pri vaših projektih. Tako boste lahko delali brezskrbno in zanesljivo, saj boste vedno imeli na voljo orodje, na katerega se lahko zanesete.

Dedra Diamantna Vrtalna krona je oblikovana z mislijo na uporabnika, kar se kaže v šestkotnem ročaju, ki olajša njeno pritrditev na vrtalno napravo. S tem zagotavlja stabilnost med vrtanjem, kar omogoča boljše nadzorovanje in natančnost. Dolžina krone, ki znaša 400 mm, vam omogoča doseči večje globine vrtanja, kar je ključnega pomena pri nekaterih zahtevnejših projektih.

Dodatno: Dedra Diamantna Vrtalna krona se odlikuje tudi po svoji vsestranskosti. Na voljo je v različnih premerih, ki segajo od 32 mm do 300 mm. To vam omogoča izbiro ustrezne velikosti glede na vaše specifične potrebe. Poleg tega je vrtna krona opremljena z 1 1/4 “nitjo za pritrditev, kar zagotavlja enostavno namestitev na številne vrtalne naprave.

Da bi zagotovili najboljše rezultate in podaljšali življenjsko dobo vaše Dedra Diamantne Krone, priporočamo, da pri vrtanju v trde materiale uporabljate vodo kot dejavnik hlajenja. Hlajenje z vodo zmanjšuje trenje in preprečuje pregrevanje, kar pozitivno vpliva na zmogljivost in vzdržljivost vrtalnega nastavka.

Zaupajte svojim gradbenim projektom le najboljšo opremo! Dedra Diamantna Krona je nepogrešljiv pripomoček za vsakega strokovnjaka ali domačega mojstra, ki si prizadeva doseči vrhunske rezultate. Ne glede na obseg dela vam bo ta vrhunski diamantni vrtalni nastavek nudil zanesljivost, trajnost in učinkovitost, ki jo potrebujete. Ne odlašajte, nadgradite svojo vrtalno napravo že danes!

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
DIMENZIJA

32 mm, 42 mm, 52 mm, 62 mm, 68 mm, 72 mm, 82 mm, 92 mm, 102 mm, 107 mm, 117 mm, 127 mm, 152 mm, 162 mm, 187 mm, 202 mm, 225 mm, 255 mm, 300 mm

Znamka

Dedra