Stativ DEDRA MC0911 z navojem 5/8″ + adapter 1/4″

Tehnični podatki

 • Maksimalna višina: 150 cm
 • Navoj za pritrditev: 5/ 8 “
 • Material za izdelavo: aluminij

35.70 

Na zalogi

Opis

Predstavljamo vam izjemno vsestranski aluminijasti stativ DEDRA MC0911 z navojem 5/8″ + adapter 1/4″, idealen za uporabo z laserji, fotoaparati in kamerami. Ta stativ je popoln spremljevalec pri vaših ustvarjalnih projektih in profesionalnih nalogah.

Izdelan iz trpežnega aluminija, ta stativ zagotavlja stabilno in zanesljivo podporo za vaše dragocene naprave. Njegova lahkotna konstrukcija omogoča enostavno prenašanje, medtem ko vas njegova maksimalna višina iztegnjenega stativa, ki znaša 150 cm, navdušuje s svojo prilagodljivostjo in vsestranskostjo.

Stativ je opremljen s pritrdilnim navojem velikosti 5/8″, ki omogoča enostavno pritrditev različnih naprav. Poleg tega je priložen adapter, s katerim lahko ta navoj zmanjšate na velikost 1/4″, kar vam omogoča še večjo združljivost z različnimi napravami.

Njegova vsestranskost omogoča široko paleto uporabe. Ne glede na to, ali se ukvarjate s fotografijo, snemanjem videoposnetkov ali uporabljate laser za natančne meritve. Ta stativ bo vaša zanesljiva opora. Natančnost in stabilnost sta ključni lastnosti tega stativa, ki vam omogočata izjemne rezultate pri vašem delu.

Prilagodljivost tega stativa vam omogoča, da ga uporabljate na različnih terenih in v različnih okoljih. Ne glede na to, ali ste na prostem, v studiu ali v domačem okolju. Ta stativ se bo prilagodil vašim potrebam in zagotovil najboljšo izkušnjo uporabe.

Njegova enostavna uporaba vam omogoča, da se osredotočite na vaše ustvarjalno delo ali profesionalne naloge, saj vam zagotavlja stabilnost in zaupanje v vaše naprave. Stativ je enostaven za postavitev in prilagajanje, kar vam prihrani čas in energijo.

Prepričajte se sami o vrhunski kakovosti tega stativa. Naročite ga zdaj in izkoristite njegove številne prednosti. Bodite pripravljeni na vsak izziv in izkusite natančnost, stabilnost in prilagodljivost v enem samem orodju.

Za vrhunske rezultate pri vašem ustvarjalnem delu ali profesionalnih projektih, izberite aluminijasti stativ, ki bo vaš zvesti spremljevalec na vaši poti do uspeha. Naročite ga že danes in doživite izboljšano izkušnjo pri uporabi vaših naprav!

DEDRA MC0911 z navojem 5/8″ + adapter 1/4″.

Dodatne informacije

Teža 5 kg

Znamka

Dedra

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Gradbeni laserji in merilci

  Dedra 3D Multilaserski Nivelir MC0904 Z OSRAM LASERJEM

  Multifunkcijski laser se lahko uporablja ne samo med prenovo in gradbenimi deli, temveč se bo obnesel tudi pri dekoriranju sten.

  • Osram laser
  • Dolg žarek
  • Uporaba noter ali zunaj
  • Zelen žarek
  • Dolga delovna doba

  Laser nam bo omogočil samodejno risanje vodoravnih in navpičnih črt. Laser projicira štiri vodoravne črte, osem navpičnih črt in prečne črte. Domet laserja tega modela je 30 m. Naprava je prilagojena za delo z detektorjem, pri katerem se domet delovanja poveča na 50m. Laser ima samonivelirni sistem v območju 4°, kar nam omogoča delo brez ročne kalibracije laserja.

  Laser je prilagojen za delo z magnetnim držalom ali razteznim drogom. Trdno ohišje ščiti laser pred naključnimi poškodbami.

  (0 ocen)
  341.61  Dodaj v košarico