Stativ DEDRA MC0910 z Navojem 1/4″

Tehnični podatki

 • Maksimalna višina: 150 cm
 • Navoj za pritrditev: 1/4 “
 • Material za izdelavo: aluminij

29.72 

Na zalogi

Opis

Ponujamo vam vrhunski in vsestranski stativ. Vaše delo z laserjem, fotoaparatom ali videokamero naredi enostavno in profesionalno. Ta izjemni stativ je izdelan iz trdnega aluminija, kar zagotavlja lahkotno in stabilno konstrukcijo. To vam omogoča nemoteno uporabo na različnih terenih.

Ena izmed ključnih lastnosti tega stativa je njegova maksimalna višina, ki znaša kar 150 cm, ko je v celoti iztegnjen. To vam omogoča doseči želeni kot in višino za vaš laser, fotoaparat ali kamero. Nič več potrebe po težavah pri nastavljanju prave višine ali neprijetnem upogibanju, saj vam  nudi udobje in stabilnost pri vašem delu.

Stativ ima prilagodljiv navoj za pritrditev velikosti 1/4 “, kar pomeni, da ga lahko uporabljate s številnimi različnimi napravami. Bodisi da gre za vašo lasersko napravo, fotoaparat ali videokamero, ta vam omogoča enostavno in varno pritrditev. Ni potrebe po skrbi glede združljivosti, saj je  zasnovan tako, da ustreza številnim napravam na trgu.

Poleg tega je podstavek za laser ali kamero na tem stativu nastavljiv pod poljubnim kotom, kar vam omogoča, da prilagodite smer in višino vaše naprave glede na potrebe vašega projekta. Indikator nivoja v podstavku vas obvešča o pravilni višini stativa, kar vam pomaga doseči natančnost in nivo v vašem delu.

Nepogrešljiv partner za vaše delo na terenu ali v studiu – ta  se ponaša s trdno aluminijasto konstrukcijo, ki je zasnovana za vzdržljivost in stabilnost. Ne glede na to, ali ste profesionalni fotograf, snemalec ali gradbeni tehnik, ta stativ vam zagotavlja zanesljivost in kakovost, ki jo potrebujete za vaše delo.

Za vse vaše potrebe po stabilnem in prilagodljivem stativu, ni boljše izbire kot ta. Izberite ta stativ in zagotovite si orodje, ki vam bo pomagalo doseči najboljše rezultate pri vašem delu. Prepustite se lahkotnosti in udobju, ki ga ponuja ta stativ, in svojim projektom dodajte profesionalnost, ki si jo zaslužijo.

Naročite svoj stativ že danes in izkusite vrhunsko kakovost in zmogljivost pri vašem delu s kamerami, fotoaparati in laserji. Ta stativ bo vaš nepogrešljiv partner pri vsakem koraku vašega ustvarjanja in dela na terenu. Zanesljiv, prilagodljiv in trpežen – to je stativ, na katerega se lahko zanesete!

Dodatne informacije

Teža 5 kg

Znamka

Dedra

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Gradbeni laserji in merilci

  Dedra 3D Multilaserski Nivelir MC0904 Z OSRAM LASERJEM

  Multifunkcijski laser se lahko uporablja ne samo med prenovo in gradbenimi deli, temveč se bo obnesel tudi pri dekoriranju sten.

  • Osram laser
  • Dolg žarek
  • Uporaba noter ali zunaj
  • Zelen žarek
  • Dolga delovna doba

  Laser nam bo omogočil samodejno risanje vodoravnih in navpičnih črt. Laser projicira štiri vodoravne črte, osem navpičnih črt in prečne črte. Domet laserja tega modela je 30 m. Naprava je prilagojena za delo z detektorjem, pri katerem se domet delovanja poveča na 50m. Laser ima samonivelirni sistem v območju 4°, kar nam omogoča delo brez ročne kalibracije laserja.

  Laser je prilagojen za delo z magnetnim držalom ali razteznim drogom. Trdno ohišje ščiti laser pred naključnimi poškodbami.

  (0 ocen)
  341.61  Dodaj v košarico