BIHUI Baterijsko Vakumsko Vibracijsko Držalo

 

Profesionalno vibracijsko vakuumsko držalo BIHUI napaja 16V 2,0 Ah litijeva baterija.

Ima zvezno spremenljivo hitrost prenosa.

Zasnovano z vodno tehtnico.  Močno olajša delo z enakomerno porazdelitvijo lepila pod ploščico med polaganjem.

Prisesek ima kapaciteto 35 kg.

162.29 

Na zalogi

Opis

Oglašujemo izjemen izdelek. BIHUI Baterijsko Vakumsko Vibracijsko Držalo. Opremljen z visokokakovostno litij-ionsko baterijo, ta izjemno učinkovit pripomoček zagotavlja nemoteno delovanje pri najzahtevnejših nalogah. TPR ročaj je oblikovan za maksimalno udobje, kar omogoča dolgotrajno uporabo brez utrujenosti.

Posebej impresivna je sesalna skodelica s 35 kg nosilnostjo, ki zagotavlja varno in stabilno pritrjevanje. Ta zanesljiva lastnost vam omogoča, da se osredotočite na svoje delo, ne da bi skrbeli za premikanje orodja. Poleg tega je opremljen s sistemom za nadzor hitrosti, ki omogoča prilagajanje hitrosti od 0 do 10.000 obratov na minuto. to vam daje popoln nadzor nad procesom dela.

Opremljen s svetlobnim indikatorjem življenjske dobe baterije, vam ta izdelek omogoča natančen nadzor nad preostalo močjo, kar vam pomaga pri načrtovanju in upravljanju vašega dela. Baterija se hitro napolni v samo 2 urah, kar pomeni minimalen čas čakanja in maksimalen čas produktivnosti.

Pri delu z velikimi ploščicami in ploščami je natančnost ključnega pomena. Zato je naš izdelek oblikovan z nivojsko mehurčkasto libelo in delovno lučjo, ki vam pomagata pri zagotavljanju popolnoma ravnih in natančnih rezultatov. Poleg tega omogoča enakomerno porazdelitev lepila pod ploščice in velike plošče med namestitvijo, kar zagotavlja trdno in trajno pritrditev.

Ponosni smo, da je naš izdelek skladen z najvišjimi standardi varnosti in kakovosti. Prejel je certifikat CE, kar pomeni, da izpolnjuje vse predpisane varnostne zahteve in je preizkušen za zanesljivost in trajnost.

Skupaj s tem impresivnim orodjem, BIHUI Baterijsko Vakumsko Vibracijsko Držalo, prejmete tudi podrobnosti o specifikacijah, ki vključujejo 16,8-voltno litij-ionsko baterijo, ki zagotavlja moč za dolgo delovanje. Zmogljivost doseže do 10.000 vrtljajev na minuto, kar je ključnega pomena za učinkovito in hitro delo. Z maksimalnim dvigom 35 kg ima ta izdelek dovolj moči za obvladovanje različnih projektov.

Pri nakupu našega izdelka boste deležni visoke kakovosti, zanesljivosti in učinkovitosti. Ne glede na to, ali ste profesionalni mojster ali navdušen amater, je **BIHUI Baterijsko Vakumsko Vibracijsko Držalo** idealen sopotnik za vaše delovne naloge. Investirajte v to orodje in si zagotovite brezhibno delovanje in izjemne rezultate v vaših projektih.

Dodatne informacije

Teža 10 kg
Znamka

Bihui

Znamka

Bihui

BIHUI je vodilni proizvajalec orodij za profesionalne polagalce ploščic in gradbenike. To se osredotočajo na rezalnike za ploščice velikega formata, orodja za polaganje ter vse vrste keramičnih in porcelanskih ploščic. Njihova zavezanost inovacijam in kakovosti se kaže v razvoju izdelkov za profesionalne izvajalce, ki stremljijo k varni manipulaciji, prevozu in rezanju ploščic. Podjetje BIHUI se ponaša s širokim naborom več kot 100 novih izdelkov. Nenehno se osredotočajo na inovacije in izboljšave svojih izdelkov v skladu z zahtevami trga, da bi strankam ponudili celoten spekter visokokakovostnih izdelkov. S predanostjo inovacijam boste odkrili številne nove in vznemirljive izdelke. Poleg njihovih najbolje prodajanih izdelkov so sposobni predstaviti nove rezalnike ploščic. Kot tudi orodja za polaganje ter negovalne izdelke za ploščice. Ti izdelki dopolnjujejo ponudbo in omogočajo pomembne dodatne prodaje izdelkov za nego ploščic po namestitvi. Celoten nabor izdelkov za obdelavo velikih formatov je osredotočen na rešitve. Pri tem je izmenjava izkušenj s strokovnjaki ključen korak v razvojnem procesu. S to interakcijo se ustvarjajo praktični izdelki, ki izstopajo po kakovosti in uporabnosti, kar olajša in zmanjša napetost pri uporabi. Skrb za stranke je izjemno pomembna za BIHUI, zato imajo visoko usposobljeno in motivirano osebje, ki skrbi, da so popolnoma usklajeni s potrebami in zahtevami strank. Z zagotavljanjem odlične podpore strankam želijo ustvariti dolgoročna in vzajemno koristna razmerja, ki temeljijo na zaupanju in zadovoljstvu strank. S tem si prizadevajo za uveljavitev kot vodilno podjetje na področju orodij za polaganje ploščic in gradbenih strojev, ki izpolnjujejo najvišje standarde inovacij in kakovosti.

Morda vam bo prav tako všeč…