BIHUI Električni Rezalnik Keramike

  • moč 1500w
  • št/obratov 13000/min
  • priključek za odsesavanje prahu
  • dolžina reza do 3200mm
  • zaščita proti zdrsu
  • praktična torba za shranjevanje
  • rezilo 125mm 22,2mm

450.17 

Na zalogi

Opis

“Nudimo vam najnovejši in izjemno zmogljiv BIHUI Električni Rezalnik Keramike , ki je v celoti skladen z zahtevami za CE certifikacijo. Z močjo 1,500W in napetostjo 230V ter frekvenco 50Hz zagotavlja izjemno učinkovitost pri rezanju različnih materialov. S hitrostjo vrtenja 13,000RPM omogoča natančno in hitro obdelavo.

Posebej zasnovan za rezanje ploščic velikosti do 3.2 metra, je ta rezalni stroj odličen pripomoček za profesionalne mojstre. Ponuja možnost rezanja pod kotom 90 stopinj in 45 stopinj, kar vam omogoča prilagodljivost pri vaših projektih.

Suho rezanje, podprto z odstranjevalcem prahu in adapterjem za priklop na sesalnik, poskrbi za čisto in varno delovno okolje. Maksimalna globina reza je 14mm, kar omogoča obdelavo različnih debelin materialov z lahkoto in natančnostjo.

Za lažje prenašanje in shranjevanje je BIHUI Električni Rezalnik Keramike  zapakiran v trpežen plastičen kovček skupaj s torbo za shranjevanje orodja. V paketu so vključeni tudi dodatki, ki izboljšajo uporabniško izkušnjo:

– 1 x Premium rezalni disk 125mm za izjemno natančnost pri rezanju
– 1 x Robni rezalni disk 125mm za obdelavo robov
– 4 x Plastična sesalna skodelica za stabilno pritrjevanje
– 2 x F-sponka za pritrjevanje vodila
– 1 x Gumijasti adapter za dodatno prilagodljivost

Poleg izjemne moči in natančnosti, ta električni rezalni stroj prinaša številne prednosti, ki bodo navdušile profesionalne mojstre. Zasnovan je za enostavno in učinkovito rezanje ploščic velikosti do 3.2 metra, kar omogoča hitro dokončanje projektov. Poleg standardnega rezanja pod kotom 90 stopinj, je opremljen tudi za rezanje pod kotom 45 stopinj, kar povečuje vašo prilagodljivost in natančnost pri delu.

Ne le zmogljivost, temveč tudi varnost in udobje sta ključna vidika našega električnega rezalnega stroja. Zagotavljamo, da bo to orodje izpolnilo vaša pričakovanja glede kakovosti, trajnosti in natančnosti pri rezanju ploščic. Z investicijo v ta rezalni stroj boste poskrbeli za izjemne rezultate in olajšali vaše delo. Postanite mojster svojega poklica z našim vrhunskim električnim rezalnim strojem.”

Dodatne informacije

Teža 15 kg
Znamka

Bihui

Znamka

Bihui

BIHUI je vodilni proizvajalec orodij za profesionalne polagalce ploščic in gradbenike. To se osredotočajo na rezalnike za ploščice velikega formata, orodja za polaganje ter vse vrste keramičnih in porcelanskih ploščic. Njihova zavezanost inovacijam in kakovosti se kaže v razvoju izdelkov za profesionalne izvajalce, ki stremljijo k varni manipulaciji, prevozu in rezanju ploščic. Podjetje BIHUI se ponaša s širokim naborom več kot 100 novih izdelkov. Nenehno se osredotočajo na inovacije in izboljšave svojih izdelkov v skladu z zahtevami trga, da bi strankam ponudili celoten spekter visokokakovostnih izdelkov. S predanostjo inovacijam boste odkrili številne nove in vznemirljive izdelke. Poleg njihovih najbolje prodajanih izdelkov so sposobni predstaviti nove rezalnike ploščic. Kot tudi orodja za polaganje ter negovalne izdelke za ploščice. Ti izdelki dopolnjujejo ponudbo in omogočajo pomembne dodatne prodaje izdelkov za nego ploščic po namestitvi. Celoten nabor izdelkov za obdelavo velikih formatov je osredotočen na rešitve. Pri tem je izmenjava izkušenj s strokovnjaki ključen korak v razvojnem procesu. S to interakcijo se ustvarjajo praktični izdelki, ki izstopajo po kakovosti in uporabnosti, kar olajša in zmanjša napetost pri uporabi. Skrb za stranke je izjemno pomembna za BIHUI, zato imajo visoko usposobljeno in motivirano osebje, ki skrbi, da so popolnoma usklajeni s potrebami in zahtevami strank. Z zagotavljanjem odlične podpore strankam želijo ustvariti dolgoročna in vzajemno koristna razmerja, ki temeljijo na zaupanju in zadovoljstvu strank. S tem si prizadevajo za uveljavitev kot vodilno podjetje na področju orodij za polaganje ploščic in gradbenih strojev, ki izpolnjujejo najvišje standarde inovacij in kakovosti.

Morda vam bo prav tako všeč…