Gradbeni Razvlažilec DEDRA DED9904 1000W 90L/24 h

1,148.49 

Na zalogi

Opis

Razvlažilec zraka DED9904 je naprava, ki vam omogoča, da se znebite nadležne vlage in ustvarite suhe in udobne prostore. Ta močna naprava se učinkovito bori proti vlagi v sušilnicah, kleteh in na drugih mestih, kjer je presežek vlage še posebej nezaželen. Zaradi svoje vsestranskosti se uporablja v številnih industrijah. Od gradbeništva do predelovalne industrije, kjer je sušenje in odstranjevanje vlage ključnega pomena.

V gradbeništvu je ta razvlažilec zraka nepogrešljiv pri sušenju ometa ali sveže pobarvanih sten. S svojo visoko učinkovitostjo razvlaževanja lahko hitro odstrani vlago in omogoči hitrejše sušenje površin. V predelovalni industriji pa je ta naprava nepogrešljiva pri proizvodnji hrane, saj pospeši odstranjevanje vlage in preprečuje razvoj škodljivih plesni in glivic.

Poleg tega je razvlažilec zraka DED9904 izjemno koristen pri obvladovanju posledic poplav. S svojo močjo in učinkovitostjo lahko hitro posuši poplavljene prostore in prepreči morebitne poškodbe zaradi vlage.

Ena od ključnih lastnosti tega razvlažilca zraka je njegov impresiven pretok zraka. Ta  znaša 500 m³/h. To zagotavlja visoko učinkovitost razvlaževanja v velikih prostorih, ki merijo med 210 in 310 m². Zmogljivost razvlaževanja je tudi izjemna – do 90 litrov na dan (pri 30˚C in 80-odstotni vlažnosti), kar pomeni, da se bo vlaga odstranila v razmeroma kratkem času.

Njegova enostavna uporaba je še ena prednost tega razvlažilca zraka. Opremljen je z LCD-zaslonom in programatorjem, kar olajša upravljanje in naredi delovanje naprave bolj udobno.

Pri tem razvlažilcu  zraka je pomembno tudi, da uporablja hladilno sredstvo R290, ki ne škoduje ozonskemu plašču in ne prispeva k globalnemu segrevanju. Tako lahko brez slabe vesti prispevate k ohranjanju okolja.

Z razvlažilce zraka DED9904 boste lahko uživali v suhih in udobnih prostorih, brez skrbi za vlago in vlažnost. Naročite ga že danes in izkusite njegovo moč in učinkovitost pri odstranjevanju vlage ter ustvarjanju boljšega in bolj zdravega okolja za vas in vaše bližnje. Zagotovite si najboljše razvlaževanje z DED9904!

Dodatne informacije

Teža 49 kg

Znamka

Dedra