Kemafin Beli Cement 5 kg

  • Izredna čistost
  • Visoke zgodnje trdnosti
  • Dekorativna bela barva

Beli Portaland cement CEM I 52,5 R(I), ki je namenjen za restavratorska dela, vidne betone, betonske prefabrikante, itd..

Poraba

odvisno od namena uporabe

Barva

bela

5.26 

Na zalogi
Kategorija:

Opis

KEMAFIN BELI CEMENT W  CEM I 52,5 R, predstavlja izjemno vrhunski material, ki vsebuje vse lastnosti, ki jih pričakujete od najboljšega belih cementov. Ta posebna vrsta belega Portaland cementa je zasnovana za izpolnitev najzahtevnejših potreb v gradbeni industriji. Ta združuje izredno čistost, visoke zgodnje trdnosti in dekorativno belo barvo.

Izredna čistost je ključna značilnost tega cementa. Izdelan je z najvišjimi proizvodnimi standardi, zato je brez primesi ali nečistoč. To zagotavlja, da bodo vaši betonski izdelki popolnoma čisti, brez madežev ali nepravilnosti, kar je ključno za dosego estetsko brezhibnih rezultatov. Ne glede na to, ali gre za gradnjo restavratorskih del ali ustvarjanje vidnih betonov.  KEMAFIN BELI CEMENT W bo zagotovil odlično kakovost.

Poleg tega ta beli cement odlikujejo visoke zgodnje trdnosti. To pomeni, da se bodo vaši betonski izdelki hitro strdili in postali odporni na obremenitve. S tem boste prihranili čas pri gradbenih projektih in zmanjšali čakalne čase, hkrati pa zagotovili, da bo vaša struktura hitro postala stabilna.

Dekorativna bela barva tega cementa je še ena izjemna lastnost. Omogoča vam ustvarjanje betonskih površin in izdelkov, ki se ponašajo z moderno eleganco. To je idealno za arhitekturne projekte, kjer videz igra ključno vlogo, in zahtevate unikaten in privlačen izgled.

Poraba KEMAFIN CEMENT W je odvisna od namena uporabe, kar omogoča prilagodljivost pri različnih projektih. S pravilno uporabo boste dosegli odlične rezultate in ustvarili trajne betonske izdelke, ki bodo izpolnili najstrožje standarde kakovosti.

Ne glede na to, ali se ukvarjate z restavratorskimi deli, gradnjo vidnih betonov ali drugimi projekti, ki zahtevajo beli cement. KEMAFIN BELI CEMENT W je prava izbira za doseganje visokih standardov trdnosti in izgleda. Zagotovite si izjemno čistost, visoke trdnosti in dekorativno belo barvo ter ustvarite betonske izdelke, ki bodo dolgo časa ohranjali svojo kakovost in estetsko privlačnost. Z zaupanjem se lotite projektov z belim KEMAFIN CEMENT W in dosežite vrhunske rezultate.

KEMAFIN CEMENT W, beli cement CEM I 52,5 R

Dodatne informacije

Teža 5.1 kg

Znamka

Murexin

Kema - Murexin - Strokovnjaki za Gradbene Kemikalije s Tradicijo in Vizijo Kema - Murexin ni le podjetje; je sinonim za tradicijo, visoko kakovost in zavezanost gradbeni industriji. Kot del ugledne družine Schmid Industreholding GmbH je Murexin ponosni član avstrijske skupine z bogato tradicijo. Ta vključuje ugledna podjetja, kot so Austrotherm, Baumit, Furtenbach, Wopfinger Transportbeton in Ortner. S sedežem v kraju Wiener Neustadt, Avstrija, Murexin združuje proizvodnjo, osrednje skladišče in kompetenčni center. Ta je odgovoren za raziskave, razvoj in zagotavljanje vrhunske kakovosti. Ta izjemna dediščina temelji na več kot 90 letih neprecenljivih izkušenj v gradbeni industriji. Pri Murexinu se osredotočamo na dve ključni načeli: ekologija in trajnost. Verjamemo, da je naša odgovornost, da gradimo prihodnost, ki bo trajala. S približno 400 zaposlenimi po vsem svetu Murexin zagotavlja vrhunsko strokovno podporo na vseh ravneh in vzdržuje visok standard vsestranskega servisa. Murexin je mednarodno podjetje z mednarodnim dosežkom. Naši izdelki so na voljo na približno 30 izvoznih trgih po vsem svetu preko neposredne prodaje, distribucijskih partnerjev in ustanovljenih podružnic. Naša mednarodna proizvodna obrata v Szekszárdu, Madžarska, ter v Puconcih, Slovenija, zagotavljata, da so Murexinovi izdelki vedno na dosegu roke. Za gradbene strokovnjake smo zanesljiv partner za proizvode in sisteme, ki se popolnoma prilegajo njihovim potrebam. Naš asortiman obsega več kot 3000 izdelkov, povezanih z gradbenimi kemikalijami, ki so razvrščeni v osem kategorij. Naša vizija je ustvariti gradbeno prihodnost, ki temelji na kakovosti, trajnosti in inovacijah. Ko gre za gradbene kemikalije, je Murexin ime, ki mu zaupajo gradbeni strokovnjaki po vsem svetu. S sledenjem tradiciji in viziji bomo še naprej vodili pot v gradbeni industriji, ustvarjali trajnostno prihodnost in omogočali gradbenim projektom, da zasijejo. https://www.murexin.si/