PU 560 Lepilo Za Parket 10 kg

  • možna je hitra obremenitev podlage
  • ekonomična uporaba
  • visoke končne trdnosti
  • za vse vrste parketa in lesenih oblog

Visoko kvalitetno dvokomponentno poliuretansko lepilo, izdelano na osnovi reakcijske smole. Samo za notranjo uporabo. Za lepljenje vseh vrst parketa, desk, eksotičnega parketa in gotovega parketa. Primerno za uporabo na estrihih s talnim gretjem. Za lepljenje na vpojne in nevpojne podlage, keramične ploščice in kamnita tla. V skladu z DIN EN 14293. GIS koda: RU 1, oblika zobcev: B3, B5, PK, B15, B17.

Poraba

ca. 900–1.400 g/m²

46.81 

Na zalogi
Kategorija:

Opis

PU 560 Lepilo Za Parket je izjemno visokokakovostno dvokomponentno poliuretansko lepilo. oblikovano je na osnovi reakcijske smole, ki ponuja vrsto izjemnih lastnosti, ki izpolnjujejo najzahtevnejše potrebe pri polaganju parketa in lesenih oblog. To lepilo je zasnovano posebej za notranjo uporabo in omogoča hitro obremenitev podlage. Hkrati pa je izredno ekonomično in zagotavlja visoko končno trdnost. Ne glede na vrsto parketa ali lesene obloge, s PU 560 boste dosegli vrhunske rezultate.

Zahvaljujoč svoji edinstveni formulaciji je PU 560 odlično lepilo za vse vrste parketa. Vključno z deskami, eksotičnim parketom in gotovim parketom. Prav tako je primerno za uporabo na estrihih s talnim gretjem, kar omogoča udobno in učinkovito ogrevanje vaših prostorov. Poleg tega je PU 560 združljivo z različnimi podlagami, vključno z vpojnimi in nevpojnimi podlagami, keramičnimi ploščicami ter kamnitimi tlemi, kar zagotavlja široko paleto možnosti pri polaganju parketa.

PU 560 Lepilo Za Parket je skladno z DIN EN 14293, kar pomeni, da izpolnjuje visoke standarde in zagotavlja zanesljivo lepljenje ter trpežnost. Zahvaljujoč različnim oblikam zobcev, kot so B3, B5, PK, B15 in B17, je enostavno prilagoditi uporabo tega lepila glede na specifične zahteve vašega projekta. Visoka končna trdnost PU 560 zagotavlja, da bodo vaša tla dolgo časa ostala stabilna in trpežna.

Priporočena poraba PU 560 je približno 900-1400 g/m², kar omogoča učinkovito pokritost in varčno uporabo. S tem visokokakovostnim dvokomponentnim poliuretanskim lepilom boste zagotovo dosegli odlične rezultate pri svojem projektu polaganja parketa ali lesenih oblog. Ne glede na to, ali gre za stanovanje, poslovni prostor ali druge aplikacije, bo PU 560 vaše zaupano lepilo za trajno in estetsko privlačno leseno tla, ki bodo vzdržala visoko obremenitev in ohranila svojo kakovost skozi čas. Investirajte v PU 560 za vrhunsko kakovost in trajnost vaših talnih oblog.
Visoko kvalitetno dvokomponentno poliuretansko lepilo, izdelano na osnovi reakcijske smole. Samo za notranjo uporabo. Za lepljenje vseh vrst parketa, desk, eksotičnega parketa in gotovega parketa. Primerno za uporabo na estrihih s talnim gretjem. Za lepljenje na vpojne in nevpojne podlage, keramične ploščice in kamnita tla.

Dodatne informacije

Teža 10.2 kg

Znamka

Murexin

Kema - Murexin - Strokovnjaki za Gradbene Kemikalije s Tradicijo in Vizijo Kema - Murexin ni le podjetje; je sinonim za tradicijo, visoko kakovost in zavezanost gradbeni industriji. Kot del ugledne družine Schmid Industreholding GmbH je Murexin ponosni član avstrijske skupine z bogato tradicijo. Ta vključuje ugledna podjetja, kot so Austrotherm, Baumit, Furtenbach, Wopfinger Transportbeton in Ortner. S sedežem v kraju Wiener Neustadt, Avstrija, Murexin združuje proizvodnjo, osrednje skladišče in kompetenčni center. Ta je odgovoren za raziskave, razvoj in zagotavljanje vrhunske kakovosti. Ta izjemna dediščina temelji na več kot 90 letih neprecenljivih izkušenj v gradbeni industriji. Pri Murexinu se osredotočamo na dve ključni načeli: ekologija in trajnost. Verjamemo, da je naša odgovornost, da gradimo prihodnost, ki bo trajala. S približno 400 zaposlenimi po vsem svetu Murexin zagotavlja vrhunsko strokovno podporo na vseh ravneh in vzdržuje visok standard vsestranskega servisa. Murexin je mednarodno podjetje z mednarodnim dosežkom. Naši izdelki so na voljo na približno 30 izvoznih trgih po vsem svetu preko neposredne prodaje, distribucijskih partnerjev in ustanovljenih podružnic. Naša mednarodna proizvodna obrata v Szekszárdu, Madžarska, ter v Puconcih, Slovenija, zagotavljata, da so Murexinovi izdelki vedno na dosegu roke. Za gradbene strokovnjake smo zanesljiv partner za proizvode in sisteme, ki se popolnoma prilegajo njihovim potrebam. Naš asortiman obsega več kot 3000 izdelkov, povezanih z gradbenimi kemikalijami, ki so razvrščeni v osem kategorij. Naša vizija je ustvariti gradbeno prihodnost, ki temelji na kakovosti, trajnosti in inovacijah. Ko gre za gradbene kemikalije, je Murexin ime, ki mu zaupajo gradbeni strokovnjaki po vsem svetu. S sledenjem tradiciji in viziji bomo še naprej vodili pot v gradbeni industriji, ustvarjali trajnostno prihodnost in omogočali gradbenim projektom, da zasijejo. https://www.murexin.si/